Foreldrepermisjon i Toscana

Toscana er perfekt for nybakte foreldre og små barn. Her får du kunst og kultur, god mat, vakker natur og deilig klima på våren og høsten. Ikke minst er italienere glade i barn! De er hjertelig velkomne overalt. Hvert år har vi familier med lengre opphold i forbindelse med foreldrepermisjon. Bo i pittoresk landsby, ved kysten eller med basseng i landlige omgivelser på vingård. Mulighetene er mange.

Vi har ferieboliger som vi anbefaler spesielt til dere som ønsker å være i Toscana litt lenger enn en vanlig ferie. Disse bostedene er komfortable for småbarnsfamilier med langtidsopphold. Alle er gode utgangspunkt for dagsturer til Pisa, Firenze, Lucca, Siena og strender ved Middelhavet.

På Vivaio bor du på olivengård med flott utsikt, inngjerdet hage og ved middelalderby. I gåavstand til strender, butikker og spisesteder ligger Buganvilla, som også har inngjerdet hage og med leiligheter på bakkeplan. På La Pergola bor du med andre gjester på stedet og kan delta på matkurs, vinsmaking og hesteridning. Rossana har eget barnebasseng og ligger i landsby med butikker og spisesteder.