Foreldrepermisjon i Toscana

Toscana er perfekt for nybakte foreldre og små barn. Her får du kunst og kultur, god mat, vakker natur og deilig klima på våren og høsten. Ikke minst er italienere glade i barn! De er hjertelig velkomne overalt. Hvert år har vi familier med lengre opphold i forbindelse med foreldrepermisjon. Bo i pittoresk landsby, ved kysten eller med basseng i landlige omgivelser på vingård. Mulighetene er mange.

Bildet viser ei lita jente som prøver pappas solbriller på trappa ved en av feriehusene i landsbyen Montemagno. Foreldrepermisjon, pappapermisjon, svangerskapspermisjon i Toscana – vi har bosteder som passer for barn.

Vi har ferieboliger som anbefales spesielt til småbarnsfamilier som ønsker å være i Toscana litt lenger enn en vanlig ferie. På disse stedene er det blant annet Wi-Fi og vaskemaskin. Alle er gode utgangspunkt for dagsturer til Pisa, Firenze, Lucca, Siena og strender ved Middelhavet.

På Vivaio bor du på olivengård med flott utsikt og ved middelalderby. Buganvilla ligger i gåavstand til strand, butikker og spisesteder. I Casetta Livia bor du i eget hus midt i middelalderlandsby. På La Pergola bor du med andre gjester på stedet og kan delta på matkurs, vinsmaking og hesteridning. Midt i det historiske sentrum av Firenze bor man med egen terrasse i leiligheten Marco.