Casa Diana - Med privat basseng og hage i landsby

Bildet viser baby ved privat svømmebasseng til feriehuset Casa Diana i Toscana.

Hus med privat hage og basseng. Rommelig leilighet med 6 soverom og 5 bad. I landsby nært Pisa, Lucca og kysten.
Er det ledig, hvordan bestille?​

Verten Tommaso bor i nærheten. Han tilbyr å handle inn mat og drikke som vil stå klar i huset ved ankomst. I Casa Diana kan du bestille kokke hjem eller matkurs med Elena samt massasje, yoga eller pilates med Satu.
Badeliv  24 km til strender ved kysten. 19 km til innsjøen Amalia Laghi med sandstrand.
Nærområdet  Casa Diana ligger i landsbyen Calci, ved Pisa. Her er supermarked, bakeri, spisesteder, kafèer, pizzeria, isbar med mer. Bare 900 m til vingård med tilbud om omvisning og vinsmaking. Flotte turmuligheter like utenfor døra. Om Calci og opplevelser i nærområdet.
Transport  500 m til busstopp med rute til Pisa sentrum (30 min.). Bussene går 10 ganger om dagen alle dager utenom søn- og helligdager. Fra Pisa kan du reise videre med buss/tog til Lucca (30 min.), Firenze (50 min.) og strendene ved Middelhavet (20 min.). Lokalt transportfirma tilbyr transfer flyplass samt turer rundt om i Toscana. 

Hus med 6 soverom og 5 bad. 12 sengeplasser.
Casa Diana ligger på privat, inngjerdet eiendom med egen port. Huset har egen hage og eget basseng. Ved bassenget er det utegrill, spiseplass og utekjøkken. Casa Diana er på 280 kvm, i ett plan og ligger i 2. etg., med utendørs trapp. Kjøkken med langbord. Stue med sofa. Seks soverom. Tre har dobbeltseng og tre har to enkeltsenger hver. I underetasjen er det en olivenmølle som er i drift i november/desember. 

Basseng  4 x 9,5 m. Dybde 1,5 m. Klor. Som hovedregel åpent 11.05–28.09. 
Wi-Fi  Ja.
Aircondition  I stue/kjøkken og i et av soverommene. Det er vifter i huset.
Vaskemaskin  Ja.
Oppvaskmaskin  Ja.
Stekeovn  Ja.
Utegrill  Murt utegrill ved utekjøkkenet ved bassenget.
Parkering  På eiendommen, innenfor port.

SiToscana har leid ut på Casa Diana siden 2015.
Inkludert  
Sengetøy og håndklær til innendørs bruk, skift hver 8. dag. Utvask. Wi-Fi. Vaskemaskin. Barnestol - må forhåndsreserveres.
Kan bestilles  Babyseng med madrass - uten sengetøy. 
Koster ekstra  Aircondition. Oppvarming. 
Priseksempler 12 personer 1 uke i 2019
29.06–24.08: 3125 euro
11.05–29.06 og 24.08–28.09: 1650 euro
01.01–11.05: 1375 euro
Leieperiode  11.05–28.09: Ankomst og avreise på lørdager, min. 7 dager. 01.01–11.05: Fleksibel leieperiode, min. 7 dager.
Betaling  50 % av leien betales for å bekrefte bestillingen. 50 % ved ankomst. 
Avbestilling  Følgende andel av leien betales i gebyr ved avbestilling inntil 60 dager før planlagt ankomst: 50 %. 59–0 dager: 100 %.
Er det ledig, hvordan bestille? Kontakt oss gjerne med det du lurer på: post@sitoscana.com

Syv voksne karer, april 2017
"Vi hadde et fint opphold, huset var perfekt for vårt behov (det beste ever mente flere av gutta :) Vertskapet ved Tommaso var svært hyggelig og serviceminded. Sykkelområdet var fint, men det krever litt forarbeide for å finne de fineste områdene. Monte Serra var veldig populært, i tillegg fant vi noen svært så flotte runder nord og syd for Calci. Men man kan også raskt bomme litt underveis, dvs havne i tett trafikk og oppleve italienere som nok "sneier" syklistene litt mere enn vi opplever i Spania og Frankrike. Alt i alt hadde vi en fin sykkeluke, alle var fornøyd:-) For oss som reiser ned for å trene på sykkel, er det mest hensiktsmessig å bo ett sted. En del av gutta var ute å syklet hver dag uansett været. Glemte å nevne at Tommaso formidlet kontakt med syklisten Andrea Landi (via sosialt medie som heter Strava). Da kunne vi sjekke hvor han vanligvis syklet, fin input til vår planlegging :-)"