Casa Diana - Med privat basseng og hage i landsby

Bildet viser baby ved privat svømmebasseng til feriehuset Casa Diana i Toscana.

Hus med privat hage og basseng. 6 soverom. I landsby nært Pisa, Lucca og kysten.

Verten Tommaso bor i nærheten. I Casa Diana kan du bestille kokke hjem eller matkurs med Elena samt massasje, yoga eller pilates med Satu.
Badeliv  19 km (25 min) til innsjø med sandstrand. 27 km (35 min) til strender ved kysten. 
Nærområdet  Casa Diana ligger i landsbyen Calci, ved Pisa. Her er supermarked, baker, spisesteder, kafèer, isbar med mer. Bare 750 m til vingård med tilbud om omvisning og vinsmaking. Flotte turmuligheter like utenfor døra. 1,7 km til nærmeste tennisbane. Les mer om Calci og nærområdet.
Transport  500 m til busstopp med rute til Pisa sentrum (30 min). Bussene går 10 ganger om dagen alle dager utenom søn- og helligdager. Fra Pisa kan du reise videre med buss/tog til Lucca (30 min), Firenze (50 min) og strender ved Middelhavskysten (20 min). Lokalt transportfirma tilbyr transfer flyplass samt turer rundt om i Toscana. 
Er det ledig, hvordan bestille?

Hus med 6 soverom og 5 bad. 12 sengeplasser.
Casa Diana ligger på privat, inngjerdet eiendom med egen port. Huset har privat hage og basseng. Beliggenhet i skjermede omgivelser, midt i landsby. Ved bassenget er det utegrill, spiseplass og utekjøkken. Casa Diana er på 210 kvm, i ett plan og ligger i 2. etg., med utendørs trapp. Kjøkken med langbord. Stue med sofa. Seks soverom. Tre har dobbeltseng og tre har to enkeltsenger hver. I underetasjen er det en olivenmølle som er i drift i november/desember. 
Er det ledig, hvordan bestille? 

Basseng  4 x 9,5 m. Dybde 1,5 m. Klor. Som hovedregel åpent 08.05–25.09. 
Wi-Fi  Ja.
Aircondition  Nei. Det er vifter i huset.
Vaskemaskin  Ja.
Oppvaskmaskin  Ja.
Stekeovn  Ja.
Utegrill  Murt utegrill ved utekjøkkenet i hagen.
Parkering  På eiendommen, innenfor port.
Er det ledig, hvordan bestille?

SiToscana har leid ut på Casa Diana siden 2015.
Inkludert  
Sengetøy og håndklær til innendørs bruk, skift hver 8. dag. Utvask. Wi-Fi. Vaskemaskin. Babyseng med madrass, uten sengetøy. Barnestol. Babyseng og barnestol må forhåndsreserveres.
Koster ekstra  Oppvarming. 
Priseksempler 12 personer 1 uke i 2022
02.07–27.08: 3450 euro
14.05–02.07 og 27.08–01.10: 2230 euro
25.09–08.05: 2000 euro
Leieperiode  14.05–01.10: Ankomst og avreise på lørdager, min. 7 dager. 01.10–14.05: Fleksibel leieperiode, min. 7 dager.
Betaling  50 % av leien betales for å bekrefte bestillingen. 30 % 70 dager før ankomst. 20 % ved ankomst.  
Avbestilling  Følgende andel av leien betales i gebyr ved avbestilling inntil 65 dager før planlagt ankomst: 50 %. 64–0 dager: 100 %.
Er det ledig, hvordan bestille? Kontakt oss gjerne med det du lurer på: post@sitoscana.com

Syv voksne karer, april 2017
"Vi hadde et fint opphold, huset var perfekt for vårt behov (det beste ever mente flere av gutta :) Vertskapet ved Tommaso var svært hyggelig og serviceminded. Sykkelområdet var fint, men det krever litt forarbeide for å finne de fineste områdene. Monte Serra var veldig populært, i tillegg fant vi noen svært så flotte runder nord og syd for Calci. Men man kan også raskt bomme litt underveis, dvs havne i tett trafikk og oppleve italienere som nok "sneier" syklistene litt mere enn vi opplever i Spania og Frankrike. Alt i alt hadde vi en fin sykkeluke, alle var fornøyd:-) For oss som reiser ned for å trene på sykkel, er det mest hensiktsmessig å bo ett sted. En del av gutta var ute å syklet hver dag uansett været. Glemte å nevne at Tommaso formidlet kontakt med syklisten Andrea Landi (via sosialt medie som heter Strava). Da kunne vi sjekke hvor han vanligvis syklet, fin input til vår planlegging :-)"

Er det ledig, hvordan bestille?