Villa Pace - Eget basseng, gåavstand landsby

Bildet viser svømmebassenget med feriehuset Villa Pace i bakgrunnen. Utsikt mot Pisa og strendene ved Middelhavet.

Hus med 4 soverom, i åssiden like utenfor Pisa. Privat basseng og utsikt. Gåavstand til landsby.

Verten Tommaso bor i Calci. Vertskapet har 5000 oliventrær på eiendommen der Villa Pace ligger. Olivenoljen har fått internasjonal anerkjennelse og flere utmerkelser. I Villa Pace kan du bestille kokke hjem eller matkurs med Elena samt massasje, yoga eller pilates med Satu
Badeliv  19 km (25 min.) til innsjø med sandstrand. 27 km (35 min.) til strender ved kysten. 
Nærområdet  800 m til landsby med supermarked, baker, spisesteder, kafèer, isbar med mer. Bare 1 km til vingård med tilbud om omvisning og vinsmaking. Flotte turmuligheter like utenfor døra. 1,8 km til nærmeste tennisbane. Les mer om Calci og nærområdet.
Transport  900 m til busstopp med rute til Pisa sentrum (30 min.). Bussene går 10 ganger om dagen alle dager utenom søn- og helligdager. Fra Pisa kan du reise videre med buss/tog til Lucca (30 min.), Firenze (50 min.) og strendene ved Middelhavskysten (20 min.). Lokalt transportfirma tilbyr transfer flyplass samt turer rundt om i Toscana.
Er det ledig, hvordan bestille?

Hus med 4 soverom og 3 bad. 8+1 sengeplasser.
Villa Pace ligger usjenert til og med flott utsikt. Rommelig terrasse og privat basseng. Huset er på 180 kvm og i to plan.
1. etg.: Kjøkken med spisebord og direkte utgang til terrasse med utsikt. Et soverom med dobbeltseng og et soverom med to enkeltsenger. Et bad og et ekstra toalett.
2. etg.: Stue med halvannen sovesofa. Et soverom med dobbeltseng og et soverom med to enkeltsenger. To bad.
Er det ledig, hvordan bestille?

Basseng  5 x 11 m. Dybde 1,5 m. Klor. Som hovedregel åpent 14.05–01.10. 
Wi-Fi  Ja.
Aircondition  Nei. Huset har tykke murvegger som gir et godt inneklima på varme dager. Det er vifter i huset.
Vaskemaskin  Ja.
Oppvaskmaskin  Ja.
Stekeovn  Ja.
Utegrill  Murt utegrill ved uteplassen.
Parkering  På eiendommen, innenfor port.
Er det ledig, hvordan bestille?

SiToscana har leid ut på Villa Pace siden 2015.
Inkludert  
Sengetøy og håndklær til innendørs bruk, skift hver 8. dag. Utvask. Wi-Fi. Vaskemaskin. Vifter. Barnestol. Babyseng med madrass - uten sengetøy. Barnestol og babyseng må forhåndsreserveres.
Kan bestilles  Ekstra sengeplasser.
Koster ekstra  Oppvarming.
Priseksempler 8 personer 1 uke i 2022
02.07–27.08: 3100 euro
14.05–02.07 og 27.08–01.10: 1745 euro
01.10–14.05: 1365 euro
Leieperiode  14.05–01.10: Ankomst og avreise på lørdager, min. 7 dager. 01.10–14.05: Min. 7 dager med fleksible leiedager.
Betaling  50 % av leien betales for å bekrefte bestillingen. 30 % 70 dager før ankomst. 20 % ved ankomst. 
Avbestilling  Følgende andel av leien betales i gebyr ved avbestilling inntil 65 dager før planlagt ankomst: 50 %. 64–0 dager: 100 %.
Er det ledig, hvordan bestille? Kontakt oss gjerne med det du lurer på: post@sitoscana.com

Storfamilie, juli 2019
"Hei Karine i SiToscana! Er hjemkommet etter ei fantastisk flott uke på flotte Villa Pace i Calci! Vi er storfornøyde med både hus og vertskap og har hatt ei nydelig uke i Toscana. Takker så mye til dere for formidling og bistand. Vi hadde også besøk av kokka Elena, som laget nydelig mat og hadde tid til å tilbringe litt tid utover kvelden sammen med oss. Villa Pace er sjarmerende med italiensk sjel, men med alle fasiliteter, som vi absolutt kunne tenke oss å komme tilbake til. Herlig å kunne sitte under pergolaen med drueklasene like over hodet og nyte utsikten, både om morgenen, midt på dagen og ikke minst på kveldene under stjernehimmelen og se fullmånen og lysene nede fra Calci - med god mat og vin....Bedre ferie kunne vi ikke få og det frister absolutt til gjentakelse. Akkurat passe feriested for oss, som kunne tenke oss et rolig sted uten å måtte dele diverse med fremmede, siden vi allerede var såpass mange. Igjen; takk for flott oppfølging underveis og ikke minst formidlingen av feriehus. Hvis dere også kan overbringe hilsen til både Tommaso og Elena, er jeg veldig takknemlig. Beste hilsen på vegne av den øvrige familie og meg."

Er det ledig, hvordan bestille?