Vivaio - Olivengård med utsikt ved by

Olivengård med utsikt ved by. 2 leiligheter. Midt mellom Pisa og Firenze. 
Er det ledig, hvordan bestille?

Vertskapet Lorenza og Domenico bor på gården. Her er 200 oliventrær og de lager sin egen olivenolje, som er til salgs. Vertskapet hjelper deg med leie av sykler. Vivaio ligger på en høyde i rolige omgivelser, med panoramautsikt fra bassenget og hagen.
Badeliv  21 km (20 min) til innsjø med sandstrand. 52 km (40 min) til strender ved kysten. 
Nærområdet  Til sentrum av middelalderbyen San Miniato er det drøyt 1 km. Her finnes et godt utvalg av butikker, kafèer og spisesteder. 5 km til nærmeste supermarked. Det er mange vingårder i nærområdet. Cosimo Maria Masini (5 km) tilbyr omvisning og vinsmaking i forbindelse med lunsj eller middag. Hit kan du gjerne sykle. Les mer om San Miniato og opplevelser i nærområdet.
Transport 
900 m til busstopp med rute til togstasjonen San Miniato-Fucecchio (15 min). Bussene går 1-2 ganger i timen. Midt på sommeren og på søndager kan det være redusert forbindelse. Togstasjonen har forbindelse til Pisa (30 min) og Firenze (40 min). Togene går 1 gang i timen. Fra Pisa kan du reise videre med buss/tog til for eksempel Lucca (30 min) og strendene ved Middelhavet (20 min).

2 leiligheter  2 soverom  2 bad  4+2 sengeplasser
De to leilighetene ligger vegg i vegg med hverandre. En dør mellom leilighetene kan åpnes når de leies samlet. Pene leiligheter med god, komfortabel standard. 
TINAIA  1 soverom 
2+1 sengeplasser. 1 bad. Oppholdsrom med kjøkken og sovesofa. Soverom med dobbeltseng. Direkte utgang til terrasse. 48 kvm, 1. etg. 
CANTINA  1-roms 
2+1 sengeplasser. 1 bad. Ett-roms leilighet med dobbeltseng og sovesofa. Kjøkkenet er avskjermet med forheng. Direkte utgang til terrasse. 46 kvm, 1. etg.

Basseng  6 m i diameter. Dybde 1,2 m. Klor. Som hovedregel åpent 01.06–01.10. 
Wi-Fi  I begge leilighetene.
Aircondition  I begge leilighetene.
Vaskemaskin  I begge leilighetene.
Oppvaskmaskin  I begge leilighetene.
Stekeovn  I begge leilighetene.
Utegrill  Ja.
Parkering  På eiendommen.

SiToscana har leid ut på Vivaio siden 2010.
Inkludert  
Sengetøy og håndklær til innendørs bruk, skift hver 8. dag. ​Utvask. Wi-Fi. Vaskemaskin. 
Kan bestilles  Ekstra sengeplasser. Babyseng og barnestol.
Koster ekstra  Aircondition. Oppvarming.
Priseksempler 1 uke i 2021
2 personer, 1 soverom, Tinaia: 750 euro
2 personer, 1 soverom, Cantina: 590 euro
Leieperiode  Min. 5 dager. 
Betaling  30 % av leien betales for å bekrefte bestillingen. 70 % ved ankomst.
Avbestilling  Følgende andel av leien betales i gebyr ved avbestilling inntil 90 dager før planlagt ankomst: 30 %, 89–45 dager: 50 %, 44–30 dager: 70 %, 29–0 dager: 100 %.
Er det ledig, hvordan bestille? Kontakt oss gjerne med det du lurer på: post@sitoscana.com

Par fra Norge, august 2012
"Hei! Vi hadde en alle tiders ferie på Vivaio! For et nydelig sted! Delikat leilighet med alt vi trengte, fin uteplass med vakker utsikt og et utmerket basseng. Veldig hyggelige vertsfolk også, og søte hunder som kom og hilste på rett som det var. Fint utgangspunkt for utflukter var det også; vi reiste både til Lucca, Viareggio, Vinci og Siena. Vi var til og med innom Castelvecchio for å se på Casa Zanni oppi lia hvor vi var på bryllupsreise i 2006! Tusen takk for all hjelp! Vi er 100% fornøyde, og vi vil gjerne returnere dit en dag. Hilsen Å & E."
Par fra Melhus, mai 2011
"Hi all! We are now back in Norway, and we wish to thank you all for your friendliness and hospitality you showed us during our stay in San Miniato. We had wonderful and relaxing days in your beautiful country, and will forever remember these days."