Marianne - Leilighet midt i landsby nært Pisa

Foto av uteplassen til ferieleiligehten for 2-3 personer. Terrasse med utemøbler og parasoll.

Leilighet med 1 soverom midt i middelalderlandsby. Fint turterreng. Nært Pisa, Lucca og kysten. 
Er det ledig, hvordan bestille?

Vertskapet bor periodevis i egen leilighet i samme hus som Marianne. De tilbyr handletjeneste av dagligvarer ved ankomst.
Badeliv  Knapt 4 km til utendørs, offentlig og sommeråpent basseng. Til strender ved kysten er det 30 km (40 min). Til innsjøen Amalia Laghi, med sandstrand og restaurant, er det 20 km (30 min).
Nærområdet  Middelalderlandsbyen Montemagno ligger i åssiden like utenfor Pisa. I landsbyen er det en populær trattoria og en bottega/kafè, som i tillegg til måltider tilbyr mat og drikke til å ta med hjem. Her er flotte turmuligheter på merkede stier i fjell og olivenlunder. Gåavstand til vingård med tilbud om omvisning og vinsmaking. Knapt 2 km til større landsby med supermarked samt flere spisesteder, kafèer og butikker. Les mer om Montemagno og opplevelser i nærområdet
Transport  300 meter til busstopp med rute til Pisa sentrum (35 min). Bussene går 9 ganger om dagen alle dager utenom søn- og helligdager. Fra Pisa kan du reise videre med buss/tog til for eksempel Lucca (30 min), Firenze (50 min) og strendene ved Middelhavet (20 min). Transportfirma tilbyr transfer flyplass samt turer rundt om i Toscana.
Har du spørsmål eller ønsker et uforpliktende tilbud? Kontakt oss: post@sitoscana.com

Leilighet med 1 soverom og 1 bad. 2+1 sengeplasser.  
Leiligheten Marianne er på 35 kvm og ligger i 2. etg med utvendige trapper. Kjøkken med spisebord. Stue med sovesofa. Soverom med dobbeltseng. Inngang til bad fra stua. Direkte utgang til egen uteplass. Tilgang til felles hage med blant annet fikentre, sitrontrær, urter og oliventre.

I huset er det tre leiligheter, en hvor vertskapet bor i perioder og utleieleilighetene Marianne og Karine. Deler av huset har 1000 års historie. Det er restaurert, og mange detaljer fra ulike tidsepoker er godt ivaretatt. Her sitter historien bokstavelig talt i veggene. Samtidig har huset moderne bekvemmelighet. 

Basseng  4 km til utendørs, offentlig og sommeråpent svømmebasseng.
Wi-Fi  Ja.
Aircondition  Nei. Det er vifte i leiligheten.
Vaskemaskin  Det er vaskeri i Calci (2 km). Når vertskapet er hjemme kan deres vaskemaskin brukes.
Oppvaskmaskin  Nei.
Stekeovn  Ja.
Utegrill  Ja. Her er også pizzaovn som kan brukes etter avtale med vertskapet.
Parkering  300 m til gratis parkering på offentlig P-plass.

Inkludert  Sengetøy og håndklær til innendørs bruk, skift hver 8. dag. Utvask. Wi-Fi. 
Koster ekstra  Bruk av sovesofa. Barneseng. Oppvarming. 
Priseksempler 2 personer 1 uke i 2023
01.04–01.11: 534 euro
01.11–01.04: 450 euro
Leieperiode  Min. 5 dager.
Betaling  50 % av leien betales for å bekrefte bestillingen. 50 % ved ankomst.
Avbestilling  Følgende andel av leien betales i gebyr ved avbestilling inntil 90 dager før planlagt ankomst: 30 %, 89–60 dager: 50 %, 59–45 dager: 75 %. 44–8 dager: 90 %. 7–0 dager: 100 %.
Er det ledig, hvordan bestille? Kontakt oss gjerne med det du lurer på: post@sitoscana.com

Et par, oktober 2017
"Hei, Vi ønsker å formidle at vi hadde et veldig flott opphold i Montemagno. Leiligheten passet perfekt for oss og omgivelsene er jo helt fantastiske. Vi fikk sett igjen de stedene vi var for 10 år siden; Verrucca, Pisa, Lucca og de nære omgivelsene i Montemagno og Calci. Som nevnt tidligere ble vi meget godt tatt i mot av Edel og vi hadde også gleden av å treffe Gunn. Vi takker for oss for denne gang. Med vennlig hilsen, Zoe og Ove
Et par, desember 2016
"Hei Sissel og Tage! Takk for hyggelige dager i flotte omgivelser. Vi valgte bort julefeiring i Norge for dette herlige stedet. Vi har ikke angret! Å nyte frokost i hagen med lav morgensol og olivenlundene som nabo var en nytelse for oss Tromsøværinger. Hyggelig vertskap som sørget for at oppholdet ble helt topp. Spesielt generøst å invitere oss på fantastisk middag med mange retter og god drikke. Fine turer i området har det også blitt. Verruca på 2. juledag med medbragt lunch og vin på toppen. Turer til Calci med kaffe på fortauskafé og vinsmaking på en vingård har det også blitt. Spaserturer i Montemagnos gater har gitt mange fine inntrykk. Montemagno har en fantastisk beliggenhet. Byen er meget godt bevart og gir en god følelse av ro og fred. At det er grønt friskt gress og at det vokser litt blomster i juletider var og oppmuntrende for oss. Besøkene på byens restaurant/trattoria med god mat og hyggelig personell var verdt pengene. Kan trygt anbefales! Nok en gang takk til Sissel og Tage for hyggelig opphold og utsøkt vertskap! Hilsen Tor og Eva (Tromsø)"
To damer, mai 2014
"Hej Sissel! Måste tacka for en helt fantastiskt härlig ferie hos er i Montemagno. Fint värdskap, mysig lägenhet och perfekt läge. Vi har haft det kämpeflott och kommer varmt att rekommendera er för alla vi möter. Ha en fortsatt fin sommar! Mvh Petra och Lena"