Karine - Leilighet midt i landsby, nært Pisa

Bilde av en mor som passer barn som sover innenfor vinduet like ved. Ferieleiligheten har uteplass med nærhet til landsbylivet. Blomsten glicine vokser på rekkverket.

Leilighet med 1 soverom midt i middelalderlandsby. Fint turterreng. Nært Pisa, Lucca og kysten. 
Er det ledig, hvordan bestille?

Vertskapet bor periodevis i egen leilighet i samme hus som Karine. De tilbyr handletjeneste av dagligvarer ved ankomst. I Karine kan du bestille kokke hjem eller matkurs med Elena.
Badeliv  Knapt 4 km til utendørs, offentlig og sommeråpent basseng. Til strender ved kysten er det 30 km (40 min). Til innsjøen Amalia Laghi, med sandstrand og restaurant, er det 20 km (30 min).
Nærområdet  Middelalderlandsbyen Montemagno ligger i åssiden like utenfor Pisa. I landsbyen er det to gode spisesteder samt en kafè/nærbutikk. Her er flotte turmuligheter på merkede stier i fjell og olivenlunder. Gåavstand til vingård med tilbud om omvisning og vinsmaking. Knapt 2 km til større landsby med supermarked samt flere spisesteder, kafèer og butikker. Les mer om Montemagno og opplevelser i nærområdet
Transport  300 meter til busstopp med rute til Pisa sentrum (35 min). Bussene går 9 ganger om dagen alle dager utenom søn- og helligdager. Fra Pisa kan du reise videre med buss/tog til for eksempel Lucca (30 min), Firenze (50 min) og strendene ved Middelhavet (20 min). Transportfirma tilbyr transfer flyplass samt turer rundt om i Toscana.
Har du spørsmål eller ønsker et uforpliktende tilbud? Kontakt oss: post@sitoscana.com

Leilighet med 1 soverom og 1 bad. 2+2 sengeplasser.  
Leiligheten Karine er på 55 kvm og ligger på bakkeplan. Kjøkken med spisebord. Stue med dobbel sovesofa. Soverom med dobbeltseng. Inngang til bad både fra kjøkken/stue og fra soverommet. Egen, liten uteplass på trappeavsatsen. Tilgang til felles hage med blant annet fikentre, sitrontrær, urter og oliventre.

I huset er det tre leiligheter, en hvor vertskapet bor i perioder og utleieleilighetene Marianne og Karine. Deler av huset har 1000 års historie. Det er restaurert, og mange detaljer fra ulike tidsepoker er godt ivaretatt. Her sitter historien bokstavelig talt i veggene. Samtidig har huset moderne bekvemmelighet. 

Basseng  4 km til utendørs, offentlig og sommeråpent svømmebasseng.
Wi-Fi  Ja.
Aircondition  Nei. Det er vifte i leiligheten.
Vaskemaskin  Det er vaskeri i Calci (2 km). Når vertskapet er hjemme kan deres vaskemaskin brukes.
Oppvaskmaskin  Nei.
Stekeovn  Ja.
Utegrill  Ja. Her er også pizzaovn som kan brukes etter avtale med vertskapet.
Parkering  300 m til gratis parkering på offentlig P-plass.

Inkludert  Sengetøy og håndklær til innendørs bruk, skift hver 8. dag. Utvask. Wi-Fi. Barnestol.
Koster ekstra  Ekstra sengeplasser. Barneseng. Oppvarming. 
Priseksempler 2 personer 1 uke i 2022
01.03–01.11: 572 euro
01.11–01.03: 495 euro
Leieperiode  Min. 3 dager.
Betaling  50 % av leien betales for å bekrefte bestillingen. 50 % ved ankomst.
Avbestilling  Følgende andel av leien betales i gebyr ved avbestilling inntil 90 dager før planlagt ankomst: 30 %, 89–60 dager: 50 %, 59–45 dager: 75 %. 44–8 dager: 90 %. 7–0 dager: 100 %.
Er det ledig, hvordan bestille? Kontakt oss gjerne med det du lurer på: post@sitoscana.com

Pappapermisjon, april/mai 2011
"Kjære Sissel, Tage og Livia. Takk igjen for den gode måneden vi hadde hos dere. Sola skinte, guttene smilte, og alle vi traff var så fine. Hos dere hadde vi det romslig både inne og ute, og vi satte så pris på at dere delte gode naboskap og andre venner og besøkende med oss. Eldstemann fant fort de andre ungene i gata og lærte seg å passe seg for de få bilene som kjørte forbi, og dermed kunne mor og far slappe enda bedre av. Guttene elsket å være på rusletur i omegnen. En svipp bort for å se om det var småfrosker i bekken i dag, eller om vi klarte å se det skjeve tårnet der nede i Pisa, gav egentlig nok innhold til en dag for dem. Mor og far hadde nå lyst til å få sett litt mer av Toscana, så vi fikk oss dager i Pisa, Marina de Pisa, Lucca og Viareggio. Vi tenkte kanskje vi skulle hatt hotellrom en natt eller to i Viareggio, men det var veldig greit å dra fram og tilbake på dagsturer. Og dette selv om vi endte opp med ikke å leie bil mens vi var på besøk. For oss var buss- og togturene en del av opplevelsen, og selv om italienske busser ikke akkurat er laget med tanke på barnevogner, så fant vi våre metoder for å løse logistikkproblemene. Og så må det bare understrekes at det er et privilegium å ha med baby i Italia. Skulle minstemann bli utålmodige på en bussreise, var det alltid noen som følte et like stort ansvar som oss for å underholde og trøste. Og så var vi ekstra heldige som fikk bli kjent med Livia. Det var helt topp når hun skulle komme på overnattingsbesøk, og Tage var supermorfar for både henne og våre. Guttene våre hadde det fint, og jamen fikk ikke far trent og mor lært endel om italiensk matlaging også. Vi kunne i grunn ikke hatt det bedre. Hilsen familie fra Gjettum"