Collina - Vingård med restaurant

Piazza'en på vingården Collina med innganger til ferieleiligheter og restaurant. Bilde av blomsterflor på plassen. Foto.

Vingård med restaurant og basseng. 9 leiligheter. På en høyde, mellom Pisa og Firenze. 
Er det ledig, hvordan bestille?

Verten Lamberto bor på Collina. Restauranten har inne- og uteservering med tilbud om frokost (min. 6 personer), lunsj og middag. Den er åpen på forespørsel. Det produseres rødvin, hvitvin, olivenolje og honning på den 3 mål store eiendommen. Gårdens produkter er til salgs. Kokka Fiorella tilbyr pizzakveld for små grupper - lag din egen pizza i steinovn! Store utearealer, lekerom og bordtennisbord. Lamberto bistår med leie av sykler og hesteridning, knapt 1 km fra gården. På Collina kan du bestille matkurs med Elena og massasje eller yoga med Satu.  
Badeliv  20 km (25 min) til innsjø med sandstrand. 51 km (40 min) til strender ved kysten.  
Nærområdet  Det er en liten matbutikk og en restaurant knapt 1,5 km fra gården. 7 km til nærmeste søndagsåpne supermarked. Det er flere olivengårder og vingårder i nærområdet. Vingården Podere Pellicciano tilbyr omvisning og vinsmaking samt trøffeljakt og ligger bare 2,8 km fra Collina. Hit kan du gjerne sykle. Til sentrum av middelalderbyen San Miniato er det 3,5 km. Her finnes et godt utvalg av butikker, kafèer og spisesteder. 
Transport  Du bør ha bil når du bor her. Gården ligger ikke i gåavstand til offentlig transport. Lokalt transportfirma tilbyr transfer flyplass samt turer rundt om i Toscana for store grupper.

9 leiligheter  16 soverom  15 bad  30+ sengeplasser
På gården er det tre hus med til sammen ni leiligheter. Alle leilighetene har egne uteplasser. Her er også en stor, felles uteplass der det kan ordnes langbord når dere er mange sammen.
OCCHIO BELLO  2 soverom  
4+3 sengeplasser. 2 bad. Oppholdsrom med kjøkken og sovesofa. To soverom med dobbeltseng. Plass til to ekstrasenger, en i hvert av soverommene. 85 kvm, 1. etg.
MANO MANO ROTA  2 soverom  
4+2 sengeplasser. 2 bad. Oppholdsrom med kjøkken og sovesofa. To soverom med dobbeltseng. Plass til en ekstraseng i et av soverommene. 60 kvm, 1. etg.
STACCIA BURATTA  1 soverom  
2+1 sengeplasser. 1 bad. Oppholdsrom med kjøkken. Soverom med dobbeltseng. Plass til en ekstraseng i soverommet. 50 kvm, 2. etg. 
CAVALLINO  1 soverom  
2+2 sengeplasser. 1 bad. Oppholdsrom med kjøkken og sovesofa. Soverom med dobbeltseng. Plass til en ekstraseng i soverommet. 55 kvm, 1. etg.
BELLA LAVANDERINA  2 soverom  
4+1 sengeplasser. 2 bad. Oppholdsrom med kjøkken. To soverom med dobbeltseng. Plass til en ekstraseng i et av soverommene. 70 kvm, 2. etg.
TRE CIVETTE  2 soverom  
3+2 sengeplasser. 2 bad. Oppholdsrom med kjøkken og sovesofa. Et soverom med dobbeltseng og et soverom med en enkeltseng. Plass til en ekstraseng i oppholdsrommet. 85 kvm, i to plan med inngang i 1. etg.
LUCCIOLA  3 soverom  
5+1 sengeplasser. 2 bad. Oppholdsrom med kjøkken. To soverom med dobbeltseng. Ett soverom med en enkeltseng og plass til en ekstraseng. 70 kvm, 2. etg.
DOMANI È FESTA  2 soverom  
4+2 sengeplasser. 2 bad. Oppholdsrom med kjøkken og sovesofa. To soverom med dobbeltseng. Plass til en ekstraseng i et av soverommene. 70 kvm, 2. etg.
CECCO BILENCO  1 soverom  
2+1 sengeplasser. 1 bad. Oppholdsrom med kjøkken. Soverom med dobbeltseng og plass til en ekstraseng. 40 kvm, 1. etg. 

Basseng  7 x 14 m. Halve bassenget har dybde på 1,1 m, og andre halvdel 1,4 m. Klor. Som hovedregel åpent fra påske til 15. oktober. 
Wi-Fi  I alle leilighetene samt utendørs.
Aircondition  I leilighetene La Bella Lavanderina, Lucciola, Domani è Festa, Tre Civette og Mano Mano Rota. Husene har tykke murvegger som gir et godt inneklima på varme dager. Vifter kan lånes.
Vaskemaskin  Felles.
Oppvaskmaskin  Nei.
Stekeovn  Ja, i alle leilighetene.
Utegrill  Ja, murte utegriller.
Parkering  På eiendommen, innenfor port.

SiToscana har leid ut på Collina siden 2009.
Inkludert  
Sengetøy og håndklær til innendørs bruk, skift hver 8. dag. ​Utvask. Wi-Fi. Vaskemaskin. Barneseng og barnestol - må forhåndsreserveres. 
Koster ekstra  Aircondition. Ekstra sengeplasser. Bassenghåndklær. Måltider. Oppvarming.
Priseksempler 1 uke i 2024
29.06–24.08
2 personer, 1 soverom, Staccia Buratta: 829 euro
3 personer, 2 soverom, Tre Civette: 1232 euro
4 personer, 2 soverom, La Bella Lavanderina: 1244 euro
5 personer, 3 soverom, Lucciola: 1325 euro
23.03–29.06 og 24.08–28.09 
2 personer, 1 soverom, Staccia Buratta: 702 euro
3 personer, 2 soverom, Tre Civette: 933 euro
4 personer, 2 soverom, La Bella Lavanderina: 945 euro
5 personer, 3 soverom, Lucciola: 980 euro
13.01–23.03 og 28.09–13.01 
2 personer, 1 soverom, Staccia Buratta: 599 euro
3 personer, 2 soverom, Tre Civette: 807 euro
4 personer, 2 soverom, La Bella Lavanderina: 819 euro
5 personer, 3 soverom, Lucciola: 854 euro
Leieperiode  15.06–24.08: Ankomst- og avreisedag på lørdager, min. 7 dager. 24.08–15.06: Min. 3 dager.
Betaling  30 % av leien betales for å bekrefte bestillingen. 70 % betales tre måneder før ankomst.
Avbestilling  Følgende andel av leien betales i gebyr ved avbestilling inntil 90 dager før planlagt ankomst: 30 %, 89–15 dager: 70 %, 14–0 dager: 100 %.
Er det ledig, hvordan bestille? Kontakt oss gjerne med det du lurer på: post@sitoscana.com

21 personer, mai 2023
"Tusen takk for et fantastisk opphold på Collina hos Lamberto. Vi koste oss og fikk en fin feiring av flere bursdager."
32 personer, alle leilighetene, august/september 2022
"Vi hadde fine dager med bursdagsfeiring hos Lamberto fra 26. aug. til 5. sept. God festmiddag på restauranten der lørdagskvelden. Flott kake til dessert og fest ut i de små timer på uteplassen. Alle var fornøyd. Veldig hyggelig der med god service fra Lamberto og kokken. Vi hadde 19 til vinsmaking hos Podere Pellicciano fredags ettermiddagen. Meget vellykket. Tusen takk for god service fra SiToscana. Tenker vi tar oss en tur tilbake til Toscana neste vår."
30 personer, alle leilighetene, en uke i juli 2022
"Tusen takk for oss og for all god hjelp, Karine! Vi har hatt en fantastisk flott, hyggelig og gøyal uke på Collina. Alt fungerte utmerket og det var et veldig hyggelig sted å tilbringe ferien (og diverse feiringer) med storfamilien vår. Alt godt og til neste gang, Varme hilsener og takker."
17 familiemedlemmer på tur i Toscana, siste uka i juni 2018
"Vår gruppe besto av voksne og barn, og vi skulle feire min 60 års dag. Det var viktig for oss at stedet vi skulle bo på ikke var for stort, hadde restaurant og svømmebasseng. Vårt valg falt på Collina og vi ble kjempefornøyd. Vi leide 6 av 9 flotte leiligheter. Svømmebassenget og området rundt ligger litt avskjermet fra husene, og gjorde det tryggere for aktive barn. God mat og egenprodusert vin på restauranten hver kveld, og de strakk seg langt for å imøtekomme våre ønsker. På bursdagen tryllet de fram bløtkake. Kanskje best av alt var den gode atmosfæren på stedet, noen språklige utfordringer som ble løst med et smil. Veldig hyggelige folk på stedet som virkelig fikk oss til å slappe av og føle oss som hjemme. Takk til SiToscana som formidlet denne flotte vingården for vår familietur, dette var faktisk vårt 7. leieforhold gjennom dere. Vi har fått veldig mange gode minner fra Collina og anbefaler gjerne dette stedet til andre."
Barnefamilie på 5 personer, mai 2014
"Hei! Vi er så glad for at vi valgte dere som reiseoperatør når vi skulle til Toscana for første gang. Det materiellet dere sendte oss var med på å gjøre turen vår bortimot perfekt. Både vi "gamle" og ungdommene storkoste oss på Collina og i området ellers. Dette frister til gjentakelse!! Alt med leiebil, hvordan finne fram, veivalg osv gjorde turen veldig enkel for oss. Slik slapp vi å  bruke tid og krefter på disse tingene og heller konsentrere oss om de viktige opplevelsen. Også gutta hos Maggiore var veldig blide og hyggelige. Tusen takk for et flott opplegg og god sommer til dere! Hilsen Inger Lise, Tron, Marta, Pål og Siri."
To familier, juli 2010
"Er tilbake i gamlelandet. Takk for flotte opplevelser. Vi hadde en fantastisk flott uke på Collina. Utrolig bra. Stjerne i margen for flott vertskap og beliggenhet. Det var en topp ferie, som anbefales på det varmeste..."