Collina - Vingård med restaurant

Piazza'en på vingården Collina med innganger til ferieleiligheter og restaurant. Bilde av blomsterflor på plassen. Foto.

Vingård med restaurant og basseng. 9 leiligheter. På en høyde, mellom Pisa og Firenze. 
Er det ledig, hvordan bestille?

Verten Lamberto bor på Collina. Restauranten har inne- og uteservering med tilbud om frokost, lunsj og middag. Det produseres rødvin, hvitvin, olivenolje og honning på den 3 mål store eiendommen. Gårdens produkter er til salgs. Store utearealer, lekerom og bordtennisbord. Lamberto bistår med leie av sykler og hesteridning, knapt 1 km fra gården. På Collina kan du bestille kokke hjem eller matkurs med Elena samt massasje, yoga eller pilates med Satu.  
Badeliv  20 km (25 min) til innsjø med sandstrand. 51 km (40 min) til strender ved kysten.  
Nærområdet  Det er en liten matbutikk og en restaurant knapt 1,5 km fra gården. 7 km til nærmeste supermarked. Det er flere olivengårder og vingårder i nærområdet. Vingården Podere Pellicciano tilbyr omvisning og vinsmaking samt trøffeljakt og ligger bare 2,8 km fra Collina. Hit kan du gjerne sykle. Til sentrum av middelalderbyen San Miniato er det 3,5 km. Her finnes et godt utvalg av butikker, kafèer og spisesteder. 
Transport  Gården ligger ikke i gåavstand til offentlig transport. Lokalt transportfirma tilbyr transfer flyplass samt turer rundt om i Toscana.

9 leiligheter  16 soverom  15 bad  30+ sengeplasser
På gården er det tre hus med til sammen ni leiligheter. Alle leilighetene har egne uteplasser. Her er også en stor, felles uteplass der det kan ordnes langbord når dere er mange sammen.
OCCHIO BELLO  2 soverom  
4+3 sengeplasser. 2 bad. Oppholdsrom med kjøkken og sovesofa. To soverom med dobbeltseng. Plass til to ekstrasenger, en i hvert av soverommene. 85 kvm, 1. etg.
MANO MANO ROTA  2 soverom  
4+2 sengeplasser. 2 bad. Oppholdsrom med kjøkken og sovesofa. To soverom med dobbeltseng. Plass til en ekstraseng i et av soverommene. 60 kvm, 1. etg.
STACCIA BURATTA  1 soverom  
2+1 sengeplasser. 1 bad. Oppholdsrom med kjøkken. Soverom med dobbeltseng. Plass til en ekstraseng i soverommet. 50 kvm, 2. etg. 
CAVALLINO  1 soverom  
2+2 sengeplasser. 1 bad. Oppholdsrom med kjøkken og sovesofa. Soverom med dobbeltseng. Plass til en ekstraseng i soverommet. 55 kvm, 1. etg.
BELLA LAVANDERINA  2 soverom  
4+1 sengeplasser. 2 bad. Oppholdsrom med kjøkken. To soverom med dobbeltseng. Plass til en ekstraseng i et av soverommene. 70 kvm, 2. etg.
TRE CIVETTE  2 soverom  
3+2 sengeplasser. 2 bad. Oppholdsrom med kjøkken og sovesofa. Et soverom med dobbeltseng og et soverom med en enkeltseng. Plass til en ekstraseng i oppholdsrommet. 85 kvm, i to plan med inngang i 1. etg.
LUCCIOLA  3 soverom  
5+1 sengeplasser. 2 bad. Oppholdsrom med kjøkken. To soverom med dobbeltseng. Ett soverom med en enkeltseng og plass til en ekstraseng. 70 kvm, 2. etg.
DOMANI È FESTA  2 soverom  
4+2 sengeplasser. 2 bad. Oppholdsrom med kjøkken og sovesofa. To soverom med dobbeltseng. Plass til en ekstraseng i et av soverommene. 70 kvm, 2. etg.
CECCO BILENCO  1 soverom  
2+1 sengeplasser. 1 bad. Oppholdsrom med kjøkken. Soverom med dobbeltseng og plass til en ekstraseng. 40 kvm, 1. etg. 

Basseng  7 x 14 m. Dybde fra 1 til 1,4 m. Klor. Som hovedregel åpent 15.04–02.10. 
Wi-Fi  I alle leilighetene samt utendørs.
Aircondition  Nei. Husene har tykke murvegger som gir et godt inneklima på varme dager. Vifter kan lånes.
Vaskemaskin  Felles.
Oppvaskmaskin  Nei.
Stekeovn  Ja, i alle leilighetene.
Utegrill  Ja, murte utegriller.
Parkering  På eiendommen, innenfor port.

SiToscana har leid ut på Collina siden 2009.
Inkludert  
Sengetøy og håndklær til innendørs bruk, skift hver 8. dag. ​Utvask. Wi-Fi. Vaskemaskin. Barneseng og barnestol - må forhåndsreserveres. 
Kan bestilles  Ekstra sengeplasser. Bassenghåndklær. Måltider. Oppvarming.
Priseksempler 1 uke i 2022
18.06–20.08
2 personer, 1 soverom, Staccia Buratta: 724 euro
3 personer, 2 soverom, Tre Civette: 1076 euro
4 personer, 2 soverom, La Bella Lavanderina: 1088 euro
5 personer, 3 soverom, Lucciola: 1160 euro
02.04–18.06 og 20.08–24.09 
2 personer, 1 soverom, Staccia Buratta: 614 euro
3 personer, 2 soverom, Tre Civette: 816 euro
4 personer, 2 soverom, La Bella Lavanderina: 828 euro
5 personer, 3 soverom, Lucciola: 860 euro
24.09–02.04
2 personer, 1 soverom, Staccia Buratta: 524 euro
3 personer, 2 soverom, Tre Civette: 706 euro
4 personer, 2 soverom, La Bella Lavanderina: 718 euro
5 personer, 3 soverom, Lucciola: 750 euro
Leieperiode  18.06–20.08: Ankomst- og avreisedag på lørdager, min. 7 dager. 20.08–18.06: Min. 3 dager.
Betaling  30 % av leien betales for å bekrefte bestillingen. 70 % ved ankomst.
Avbestilling  Følgende andel av leien betales i gebyr ved avbestilling inntil 90 dager før planlagt ankomst: 30 %, 89–15 dager: 70 %, 14–0 dager: 100 %.
Er det ledig, hvordan bestille? Kontakt oss gjerne med det du lurer på: post@sitoscana.com

17 familiemedlemmer på tur i Toscana, siste uka i juni 2018
"Vår gruppe besto av voksne og barn, og vi skulle feire min 60 års dag. Det var viktig for oss at stedet vi skulle bo på ikke var for stort, hadde restaurant og svømmebasseng. Vårt valg falt på Collina og vi ble kjempefornøyd. Vi leide 6 av 9 flotte leiligheter. Svømmebassenget og området rundt ligger litt avskjermet fra husene, og gjorde det tryggere for aktive barn. God mat og egenprodusert vin på restauranten hver kveld, og de strakk seg langt for å imøtekomme våre ønsker. På bursdagen tryllet de fram bløtkake. Kanskje best av alt var den gode atmosfæren på stedet, noen språklige utfordringer som ble løst med et smil. Veldig hyggelige folk på stedet som virkelig fikk oss til å slappe av og føle oss som hjemme. Takk til SiToscana som formidlet denne flotte vingården for vår familietur, dette var faktisk vårt 7. leieforhold gjennom dere. Vi har fått veldig mange gode minner fra Collina og anbefaler gjerne dette stedet til andre."
Barnefamilie på 5 personer, mai 2014
"Hei! Vi er så glad for at vi valgte dere som reiseoperatør når vi skulle til Toscana for første gang. Det materiellet dere sendte oss var med på å gjøre turen vår bortimot perfekt. Både vi "gamle" og ungdommene storkoste oss på Collina og i området ellers. Dette frister til gjentakelse!! Alt med leiebil, hvordan finne fram, veivalg osv gjorde turen veldig enkel for oss. Slik slapp vi å  bruke tid og krefter på disse tingene og heller konsentrere oss om de viktige opplevelsen. Også gutta hos Maggiore var veldig blide og hyggelige. Tusen takk for et flott opplegg og god sommer til dere! Hilsen Inger Lise, Tron, Marta, Pål og Siri."
To familier, juli 2010
"Er tilbake i gamlelandet. Takk for flotte opplevelser. Vi hadde en fantastisk flott uke på Collina. Utrolig bra. Stjerne i margen for flott vertskap og beliggenhet. Det var en topp ferie, som anbefales på det varmeste..."