Collina - Vingård med restaurant

Piazza'en på vingården Collina med innganger til ferieleiligheter og restaurant. Bilde av blomsterflor på plassen.

Vingård med restaurant og basseng. 9 leiligheter. På en høyde, mellom Pisa og Firenze. 
Er det ledig, hvordan bestille?

Verten Lamberto bor på Collina. Restauranten har inne- og uteservering med tilbud om frokost, lunsj og middag. Du kan delta på matkurs, med påfølgende middag. Det produseres rødvin, hvitvin, rosèvin, olivenolje og honning på den 3 mål store eiendommen. Det tilbys vinsmaking (min. 8 pers.) og gårdens produkter er til salgs. Store utearealer, lekerom og bordtennisbord. Lamberto bistår med leie av sykler og hesteridning, knapt 1 km fra gården. 
Badeliv  Til innsjøen Amalia Laghi er det 20 km (25 min.). Her er det sandstrand, kafè, restaurant og mulighet for å leie solseng og parasoll. 55 km (ca. 40 min.) til strender ved Middelhavskysten. 
Nærområdet  Til middelalderbyen San Miniato er det 3,5 km. Her finnes et godt utvalg av butikker, kafèer og spisesteder. Det er en liten matbutikk 1,5 km fra gården. Knapt 7 km til nærmeste supermarked. Det er flere olivengårder og vingårder i nærområdet. Agrisole tilbyr omvisning og vinsmaking og ligger bare 2,8 km fra Collina. Hit kan du gjerne sykle. Les mer om San Miniato og opplevelser i nærområdet.
Transport  Gården ligger ikke i gåavstand til offentlig transport. Lokalt transportfirma tilbyr transfer flyplass samt turer rundt om i Toscana.

9 leiligheter  16 soverom  15 bad  31+ sengeplasser
På gården er det tre hus med til sammen ni leiligheter av høy kvalitet. Alle leilighetene har egne uteplasser i tillegg til store fellesarealer ute. 
OCCHIO BELLO  2 soverom  
4+3 sengeplasser. 2 bad. Oppholdsrom med kjøkken og sovesofa. To soverom med dobbeltseng. Plass til to ekstrasenger i soverommene. 85 kvm, 1. etg.
MANO MANO ROTA  2 soverom  
4+1 sengeplasser. 2 bad. Oppholdsrom med kjøkken og sovesofa. To soverom med dobbeltseng. 60 kvm, 1. etg. 
STACCIA BURATTA  1 soverom  
2+1 sengeplasser. 1 bad. Oppholdsrom med kjøkken. Soverom med dobbeltseng. Plass til en ekstraseng i soverommet. 50 kvm, 2. etg. 
CAVALLINO  1 soverom  
2+2 sengeplasser. 1 bad. Oppholdsrom med kjøkken og sovesofa. Soverom med dobbeltseng. Plass til en ekstraseng i soverommet. 55 kvm, 1. etg.
BELLA LAVANDERINA  2 soverom  
4+1 sengeplasser. 2 bad. Oppholdsrom med kjøkken. To soverom med dobbeltseng. Plass til en ekstraseng i et av soverommene. 70 kvm, 2. etg. 
TRE CIVETTE  2 soverom  
3+2 sengeplasser. 2 bad. Oppholdsrom med kjøkken og sovesofa. Et soverom med dobbeltseng og et soverom med en enkeltseng. Plass til en ekstraseng i oppholdsrommet. 85 kvm, i to plan med inngang i 1. etg. 
LUCCIOLA  3 soverom  
5+1 sengeplasser. 2 bad. Oppholdsrom med kjøkken. To soverom med dobbeltseng. Ett soverom med en enkeltseng og plass til en ekstraseng. 70 kvm, 2. etg. 
DOMANI È FESTA  2 soverom  
4+2 sengeplasser. 2 bad. Oppholdsrom med kjøkken og sovesofa. To soverom med dobbeltseng. Plass til en ekstraseng i et av soverommene. 70 kvm, 2. etg. 
CECCO BILENCO  1 soverom  
2+1 sengeplasser. 1 bad. Oppholdsrom med kjøkken. Soverom med dobbeltseng og plass til en ekstraseng. 40 kvm, 1. etg. 

Basseng  7 x 14 m. Dybde fra 1 til 1,4 m. Klor. Som hovedregel åpent 20.04–01.10. 
Wi-Fi  I alle leilighetene samt utendørs.
Aircondition  Nei. Husene har tykke murvegger som gir et godt inneklima på varme dager. Vifter kan lånes.
Vaskemaskin  Felles.
Oppvaskmaskin  Nei.
Stekeovn  Ja, i alle leilighetene.
Utegrill  Ja, murte utegriller.
Parkering  På eiendommen, innenfor port.

SiToscana har leid ut på Collina siden 2009.
Inkludert  
Sengetøy og håndklær til innendørs bruk, skift hver 8. dag. ​Utvask. Wi-Fi. Vaskemaskin. Babyseng og barnestol - må forhåndsreserveres. 
Kan bestilles  Ekstra sengeplasser. Bassenghåndklær. Måltider. Oppvarming.
Priseksempler 1 uke i 2019
22.06–24.08
2 personer, 1 soverom, Staccia Buratta: 724 euro
3 personer, 2 soverom, Tre Civette: 1076 euro
4 personer, 2 soverom, La Bella Lavanderina: 1088 euro
5 personer, 3 soverom, Lucciola: 1160 euro
06.04–22.06 og 24.08–28.09 
2 personer, 1 soverom, Staccia Buratta: 614 euro
3 personer, 2 soverom, Tre Civette: 816 euro
4 personer, 2 soverom, La Bella Lavanderina: 828 euro
5 personer, 3 soverom, Lucciola: 860 euro
28.09–06.04
2 personer, 1 soverom, Staccia Buratta: 524 euro
3 personer, 2 soverom, Tre Civette: 706 euro
4 personer, 2 soverom, La Bella Lavanderina: 718 euro
5 personer, 3 soverom, Lucciola: 750 euro
Leieperiode  22.06–24.08: Ankomst- og avreisedag på lørdager, min. 7 dager. 24.08–22.06: Min. 3 dager.
Betaling  30 % av leien betales for å bekrefte bestillingen. 70 % ved ankomst.
Avbestilling  Følgende andel av leien betales i gebyr ved avbestilling inntil 90 dager før planlagt ankomst: 30 %, 89–15 dager: 70 %, 14–0 dager: 100 %.
Er det ledig, hvordan bestille? Kontakt oss gjerne med det du lurer på: post@sitoscana.com

17 familiemedlemmer på tur i Toscana, juni 2018
"Vår gruppe besto av voksne og barn, og vi skulle feire min 60 års dag. Det var viktig for oss at stedet vi skulle bo på ikke var for stort, hadde restaurant og svømmebasseng. Vårt valg falt på Collina og vi ble kjempefornøyd. Vi leide 6 av 9 flotte leiligheter. Svømmebassenget og området rundt ligger litt avskjermet fra husene, og gjorde det tryggere for aktive barn. God mat og egenprodusert vin på restauranten hver kveld, og de strakk seg langt for å imøtekomme våre ønsker. På bursdagen tryllet de fram bløtkake. Kanskje best av alt var den gode atmosfæren på stedet, noen språklige utfordringer som ble løst med et smil. Veldig hyggelige folk på stedet som virkelig fikk oss til å slappe av og føle oss som hjemme. Takk til SiToscana som formidlet denne flotte vingården for vår familietur, dette var faktisk vårt 7. leieforhold gjennom dere. Vi har fått veldig mange gode minner fra Collina og anbefaler gjerne dette stedet til andre."
Barnefamilie på 5 personer, mai 2014
"Hei! Vi er så glad for at vi valgte dere som reiseoperatør når vi skulle til Toscana for første gang. Det materiellet dere sendte oss var med på å gjøre turen vår bortimot perfekt. Både vi "gamle" og ungdommene storkoste oss på Collina og i området ellers. Dette frister til gjentakelse!! Alt med leiebil, hvordan finne fram, veivalg osv gjorde turen veldig enkel for oss. Slik slapp vi å  bruke tid og krefter på disse tingene og heller konsentrere oss om de viktige opplevelsen. Også gutta hos Maggiore var veldig blide og hyggelige. Tusen takk for et flott opplegg og god sommer til dere! Hilsen Inger Lise, Tron, Marta, Pål og Siri."
To familier, juli 2010
"Er tilbake i gamlelandet. Takk for flotte opplevelser. Vi hadde en fantastisk flott uke på Collina. Utrolig bra. Stjerne i margen for flott vertskap og beliggenhet. Det var en topp ferie, som anbefales på det varmeste..."