Casetta Livia - Hus med hage i landsby nært Pisa

Spiseplass under pæretreet i hagen. Familegruppe gjester sim leier feriehus i landsby i Toscana. Bilde.

Hus i landsby nært Pisa. 2 soverom, 2 bad og egen hage. Gåavstand spisested. Flott turterreng.

Sissel er huseier. Hun bor periodevis i Montemagno og i Norge. Datteren hennes bor i nærheten og er ditt vertskap. I Casetta Livia kan du bestille kokke hjem eller matkurs med Elena samt massasje, yoga eller pilates med Satu.
Badeliv  Knapt 4 km til utendørs, offentlig og sommeråpent basseng. Til strender ved kysten er det 30 km (35 min). Til innsjøen Amalia Laghi, med sandstrand og restaurant, er det 20 km (25 min).
Nærområdet  Middelalderlandsbyen Montemagno ligger i åssiden like utenfor Pisa. I landsbyen er det to gode spisesteder samt en kafè/nærbutikk. Her er flotte turmuligheter på merkede stier i fjell og olivenlunder. Gåavstand til vingård med tilbud om omvisning og vinsmaking. Knapt 2 km til større landsby med supermarked samt flere spisesteder, kafèer og butikker. Les mer om Montemagno og opplevelser i nærområdet
Transport  400 meter til busstopp med rute til Pisa sentrum (35 min). Bussene går 9 ganger om dagen alle dager utenom søn- og helligdager. Fra Pisa kan du reise videre med buss/tog til for eksempel Lucca (30 min), Firenze (50 min) og strendene ved Middelhavet (20 min). Transportfirma tilbyr transfer flyplass samt turer rundt om i Toscana.
Har du spørsmål eller ønsker et uforpliktende tilbud? Kontakt oss: post@sitoscana.com

Hus med 2 soverom og 2 bad. 4+1 sengeplasser.
60 kvm i tre etasjer. Flott utsikt mot Pisa og Middelhavet. Egen uteplass og hage med pæretre. 
1. etg  Inngang. Oppholdsrom med kjøkken og spisebord samt lenestoler og vedovn.
2. etg  Ett soverom med dobbeltseng. Ett bad.
Underetasje  Ett soverom med to enkeltsenger. Ett bad. Plass til en ekstraseng for et barn.

Basseng  4 km til utendørs, offentlig og sommeråpent svømmebasseng.
Wi-Fi  Ja, både inne og ute.
Aircondition  Huset har tykke murvegger som gir et godt inneklima på varme dager. Takvifte på soverommet i 2. etg. Gulvvifte på soverommet i underetasjen.
Vaskemaskin  Ja.
Oppvaskmaskin  Nei.
Stekeovn  Ja.
Utegrill  Ja (avhenger av tid på året med lokale restriksjoner).
Parkering  På eiendommen, innenfor port.

Inkludert  Sengetøy og håndklær til innendørs bruk, skift hver 8. dag. Utvask. Wi-Fi. Vaskemaskin.
Kan bestilles  Ekstra sengeplasser. Babyseng. Barnestol.​ Oppvarming. 
Priseksempler 4 personer 1 uke i 2022
01.04–01.11: 864 euro
01.11–01.04: 680 euro
Leieperiode  Min. 5 dager.
Betaling  50 % av leien betales for å bekrefte bestillingen. 50 % ved ankomst.
Avbestilling  Følgende andel av leien betales i gebyr ved avbestilling inntil 90 dager før planlagt ankomst: 30 %, 89–45 dager: 50 %. 44–8 dager: 90 %. 7–0 dager: 100 %.
Er det ledig, hvordan bestille? Kontakt oss gjerne med det du lurer på: post@sitoscana.com

Fire damer, mai 2012
"Kjære Sissel, Tage og Karine. Da er vi forlengst tilbake i gamlelandet og har etterhvert "landa" i kulda... (Her snødde det i går..!!) Dere er vel også tilbake fra Sardinia og i hverdagen i Montemagno.
Jeg vil bare få takke for et fantastisk opphold i Casetta Livia og en flott mottakelse og service underveis. Ikke minst var det veldig hyggelig å bli kjent med dere gjennom Tages cena. Vi nøt hvert sekund av ferien, alle fire! Montemagno var det perfekte stedet for oss vanligvis så travle damer, og vi reiste hjem fulle av overskudd. - Klart vi skal tilbake igjen!:-) Jeg har lagt ut en del bilder på FB og fått mange gode tilbakemeldinger. Tenkte å legge ut noen flere etterhvert, så vi gjør vårt beste for å gi dere litt ekstra markedsføring:-) Tusen takk nok en gang! Arrivederci! Vi sees - kanskje her på Notodden, til og med? Klem fra Anne Gyrid, Åsne, Heidi og Marianne"

Par, juni 2010
"Kjære Sissel og Tage. Vil gjerne sende en liten hilsen til dere for å takke for oppholdet i Montemagno og i Casetta Livia. Selv om været ikke helt ville være på vår side i de 10 dagene vi bodde hos dere, så klarte ikke et par dager med torden og regn å ødelegge de positive inntrykkene vi sitter tilbake med. Vi klarte å få sett vesentlige deler av den nord/vestlige delen av Toscana, - et nydelig landskap. Vi vil svært gjerne få takke for hurtig bistand når behovene oppstod (internett-vann-oppvarming). Vi ble, som Tage sa, fort vant med at kirkeklokkene fortalte oss gjennom hele døgnet hvor langt vi var kommet i tid både natt og dag! Særlig synes vi middagsselskapet hos dere var en stor opplevelse, særlig Tages sprudlende måte å lede oss gjennom måltidet på. Vi er ikke i tvil om at flere besøk til Toscana står høyt på ønskelisten. Vi ønsker dere en god sommer!"