Bellavista - Olivengård med flott utsikt

Bildet viser basseng på olivengård med utsikt. Gårdsferie i Toscana.

Olivengård med utsikt. Matservering og matkurs på stedet. 7 leiligheter. Nært Pisa.
Er det ledig, hvordan bestille?

Vertskapet Silvia og Henrik med barn bor på gården. De tilbyr frokost hver dag, middag et par ganger i uka og matkurs på stedet. Hjemmelaget pizza i steinovn en dag i uka. Henrik er svensk og har gjerne pastakurs for barn. Vertskapet ordner med sykkelleie og vingårdsbesøk i nærheten. Her er grønnsakshage, oliventrær og frukttrær. På den store eiendommen er det hester, hund, sauer, katter og høns. Gården har en økologisk profil med egen kjøkkenhage samt bruk av kortreiste matvarer, naturtekstiler og miljøvennlige produkter. Gjestene kan kjøpe gårdens olivenolje, egg og grønnsaker. 
Badeliv  18 km (20 min.) til innsjø med sandstrand. 44 km (40 min.) til strender ved kysten. 
Nærområdet  2,7 km til landsby med matbutikk, slakter, baker og kafè. 3 km til supermarked. Til nærmeste middelalderby med butikker og spisesteder er det 3,8 km. Innen en radius på 4 km er det mange spisesteder. Til trøffelbutikken Savini, som tilbyr trøffelsmaking og trøffeljakt, er det knapt 4 km. 19 km (20 min.) til byen Pontedera med bilfri handlegate, Vespa-museum og innsjø med sandstrand. Fine turmuligheter på landeveier med sykkel til nærliggende landsbyer. Merkede stier for fotturer like utenfor døra. 
Transport  Vi anbefaler at du har bil. Gården ligger ikke i gåavstand til offentlig transport. Lokalt transportfirma tilbyr transfer flyplass samt turer rundt om i Toscana.

7 leiligheter  11 soverom  9 bad  28+ sengeplasser
På gården er det tre hus med til sammen syv leiligheter. Alle leilighetene har egne uteplasser i tillegg til store fellesarealer ute. Her kan ordnes langbord ute for grupper.
MARGHERITA  2 soverom
4 sengeplasser. 1 bad. Eget hus. Oppholdsrom med kjøkken. Et soverom med dobbeltseng. Et soverom med køyeseng. Direkte utgang til terrasse med flott utsikt. 38 kvm, 1. etg.
GIRASOLE  2 soverom
4+1 sengeplasser. 1 bad. I hovedhuset. Stue med sofa og lenestoler. Separat kjøkken. Et soverom med dobbeltseng. Et soverom med to enkeltsenger eller en dobbeltseng. Plass til en ekstraseng. Egen uteplass på bakkeplan. 80 kvm, 2. etg.
PRIMULA  1 soverom 
2+2 sengeplasser. 1 bad. Eget hus. Oppholdsrom med kjøkken og to sovesofaer. Dobbeltseng på åpen hems. Direkte utgang til to uteplasser. 45 kvm, 1. etg. + hems.
FRAGOLA  2 soverom
4+3 sengeplasser. 2 bad. I hovedhuset. Oppholdsrom med kjøkken, sovesofa og lenestoler. To soverom med dobbeltseng. Plass til to ekstrasenger. Egen uteplass med utsikt på bakkeplan. 80 kvm, 2. etg.
LAMPONE  2 soverom
4+3 sengeplasser. 2 bad. I hovedhuset. Oppholdsrom med kjøkken og sovesofa. To soverom med dobbeltseng. Plass til to ekstrasenger. Egen uteplass med utsikt på bakkeplan. 70 kvm, 2. etg.
FRAGOLA + LAMPONE  4 soverom
8+6 sengeplasser. 4 bad. I hovedhuset. To oppholdsrom med kjøkken. To sovesofaer. Fire soverom med dobbeltseng. Plass til fire ekstrasenger. Egen uteplass med utsikt på bakkeplan. 150 kvm, 2. etg.
ROSMARINO  1 soverom
2+2 sengeplasser. 1 bad. I hovedhuset. Oppholdsrom med kjøkken. Et soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger. Plass til en ekstraseng eller en køyeseng. Direkte utgang til uteplass med utsikt. 50 kvm, 1. etg.
ULIVO  1 soverom
2+2 sengeplasser. 1 bad. I hovedhuset. Oppholdsrom med kjøkken. Et soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger. Plass til en ekstraseng eller en køyeseng. Direkte utgang til uteplass under pergola. 50 kvm, 1. etg.

Basseng  6 x 12 m. Dybde 1,5 m. Klor. Som hovedregel åpent 01.05–20.10. 
Wi-Fi  I alle leilighetene, utendørs og ved bassenget.
Aircondition  I leilighetene Primula og Margherita. Husene har tykke murvegger som gir et godt inneklima på varme dager i de andre leilighetene. Vifter kan lånes.
Vaskemaskin  Felles.
Oppvaskmaskin  I Fragola og Girasole.
Stekeovn  I Girasole. I Fragola og Lampone er det en liten, portabel stekeovn.
Utegrill  Murt utegrill ved bassenget.
Parkering  På eiendommen.

Inkludert  Sengetøy og håndklær til innendørs bruk, skift hver 8. dag. Utvask. Bassenghåndklær. Wi-Fi. Barnestol.
Koster ekstra  Vaskemaskin. Aircondition i Primula og Margherita. Oppvarming.
Kan bestilles  Ekstra sengeplasser. Barneseng. 
Priseksempler 1 uke i 2023
10.06–01.09
2 personer, 1 soverom, Rosmarino: 1250 euro
4 personer, 2 soverom, Girasole: 1560 euro
8 personer, 4 soverom, Fragola + Lampone: 2935 euro
01.04–10.06 og 01.09–01.10
2 personer, 1 soverom, Rosmarino: 1065 euro
4 personer, 2 soverom, Girasole: 1250 euro
8 personer, 4 soverom, Fragola + Lampone: 2375 euro
Leieperiode  10.06–01.09: Min. 7 dager. 01.09–10.06: Min. 3 dager.
Betaling  30 % av leien betales for å bekrefte bestillingen. 70 % en måned før ankomst.
Avbestilling  Følgende andel av leien betales i gebyr ved avbestilling inntil 65 dager før planlagt ankomst: 0 %, 64-35 dager: 30 %, 34-0 dager: 100 %.
Er det ledig, hvordan bestille? Kontakt oss gjerne med det du lurer på: post@sitoscana.com

Familie fra Norge på 8 personer, juli/august 2023
"Hei
Vil bare melde tilbake at det var et svært vellykket opphold.
Silvia og familien var et svært hyggelig vertskap. Og stedet med fasiliteter var utmerket for vårt behov
"