Artemisia - Olivengård ved landsby, nært Pisa

Bildet viser saltvannsbasseng på olivengård ved Pisa.

Vakker olivengård med 5 leiligheter. Gåavstand landsby. Nært Pisa og Middelhavskysten.

Vertskapet bor i en egen villa på Artemisia, der du også finner resepsjonen. Den velholdte eiendommen er på 50 mål med vinranker, oliventrær, gressplener, sypresser og frukttrær. Grønnsakshage til fri bruk for gjestene. Ballslette, bordtennisbord, hengekøyer og lekeplass. Utekjøkken ved bassenget. Yoga på gården tilbys en gang i uka. Gjestene kan fritt bruke vertskapets sykler. For grupper ordner vertskapet gjerne med frokost og middagsbuffet i solnedgangen ved bassenget. For små grupper tilbys også vinsmaking med ønolog på gården. 
Badeliv  22 km (20 min) til strender ved kysten. 
Nærområdet  100 meter til kafè og matbutikk med godt utvalg av dagligvarer - og ferskt brød om morgenen. Drøyt 1 km til landsby med butikker, spisesteder, kafèer, baker og slakter. 6 km til nærmeste store supermarked (søndagsåpent). Mulighet for hesteridning i nærheten. Det er mange vingårder i nærområdet. I Giusti & Zanza tilbyr omvisning og vinsmaking (3,8 km). Hit kan du gjerne sykle. 20 km (20 min) til byen Pontedera med bilfri handlegate, Vespa-museum og innsjø med sandstrand.
Transport  Artemisia ligger ikke i gåavstand til offentlig transport. Lokalt transportfirma tilbyr transfer flyplass samt turer rundt om i Toscana.
Er det ledig, hvordan bestille?

5 leiligheter  9 soverom  7 bad  19+ sengeplasser
Her er tre hus med til sammen fem leiligheter, alle med egen uteplass. Mellom husene er det felles hage og rommelig terrasse under pergola. Alle leilighetene er meget pent innredet og med lekre detaljer. Alle enkeltsengene kan på forespørsel res opp til dobbeltsenger. 
ROSSO  2 soverom  
4+1 sengeplasser. 1 bad. Oppholdsrom med kjøkken, sofa og lenestoler samt direkte utgang til terrasse. Et soverom med dobbeltseng og et med to enkeltsenger. Plass til en ekstraseng i soverommet med dobbeltseng. 65 kvm, 1. etg.
MARRONE  1 soverom  
2+1 sengeplasser. 1 bad. Oppholdsrom med kjøkken og direkte utgang til terrasse. Soverom med dobbeltseng. Plass til en ekstraseng i soverommet eller sovesofa i oppholdsrommet. 40 kvm, 1. etg. 
VERDE  3 soverom  
6+1 sengeplasser. 2 bad. Oppholdsrom med kjøkken. Egen terrasse på bakkeplan. Et av soverommene har dobbeltseng, et har to halvannen størrelse senger og et har to enkeltsenger. Plass til en ekstraseng i et av soverommene. 90 kvm, 2.etg. 
GIALLO  2 soverom  
5+2 sengeplasser. 2 bad. Oppholdsrom med kjøkken og direkte utgang til egen terrasse. Et soverom med dobbeltseng og et med tre enkeltsenger. Soverommet med enkeltsenger ligger i 2. etg. (innendørs trapp) og har plass til to ekstrasenger. 55 kvm, 1. og 2. etg. 
ROSA  1 soverom  
2+1 sengeplasser. 1 bad. Oppholdsrom med kjøkken og direkte utgang til terrasse. Soverom med dobbeltseng, avskjermet med halvvegg fra oppholdsrom/kjøkken. I soverommet er det en åpen hems med en enkeltseng. 30 kvm, 1. etg. 
Er det ledig, hvordan bestille?

Basseng  6 x 15 m. Dybde 1,6 m. Saltvann. Hydromassasje. Som hovedregel åpent 01.04–01.11. Det er utekjøkken ved bassenget.
Boblebad  Oppvarmet. Som hovedregel åpent 01.04–01.11.
Wi-Fi  I alle leilighetene og utendørs. I Rosa kan det være svakt signal innendørs.
Aircondition  I alle leilighetene.
Vaskemaskin  Felles vaskerom med vaskemaskin og strykeutstyr.
Oppvaskmaskin  I Verde, Marrone og Giallo.
Stekeovn  Nei, men det er mikrobølgeovn i alle leilighetene.
Utegrill  4 murte utegriller og pizzaovn. Ved og kull er inkludert.
Parkering  På eiendommen, under tak og innenfor port.
Er det ledig, hvordan bestille?

SiToscana har leid ut på Artemisia siden 2012.
Inkludert  
Sengetøy og håndklær til innendørs bruk, skift hver 8. dag. ​Utvask. Bassenghåndklær. Wi-Fi. Aircondition. Boblebad. Grønnsakshage. Husets sykler. Barnestol, må forhåndsreserveres.
Kan bestilles  Barneseng. Ekstra sengeplasser.
Koster ekstra  Vaskemaskin. Oppvarming.
Priseksempler 1 uke i 2024
15.06–07.09
2 pers., 1 sov. - Marrone: 1095 euro
4 pers., 2 sov. - Rosso: 1520 euro
6 pers., 3 sov. - Verde: 1685 euro
13.04–15.06 og 07.09–05.10 og 30.03–06.04
2 pers., 1 sov. - Marrone: 915 euro
4 pers., 2 sov. - Rosso: 1250 euro
6 pers., 3 sov. - Verde: 1325 euro
05.10–30.03 og 06.04–13.04
2 pers., 1 sov. - Marrone: 825 euro
4 pers., 2 sov. - Rosso: 955 euro
6 pers., 3 sov. - Verde: 1070 euro
Leieperiode  15.06–14.09: Ukesleie fra lørdag til lørdag, min. 7 dager. 13.04–15.06 og 14.09–05.10: Min. 5 dager, med innsjekk fredag, lørdag eller søndag. 05.10–13.04: Min. 3 dager. Påsken: Min. 5 dager.
Betaling  30 % av leien betales for å bekrefte bestillingen. 70 % ved ankomst.
Avbestilling  Følgende andel av leien betales i gebyr ved avbestilling inntil 90 dager før planlagt ankomst: 30 %, 89–60 dager: 50 %, 59–45 dager: 70 %, 44–15 dager: 90 %, 14–0 dager: 100 %.
Er det ledig, hvordan bestille? Kontakt oss gjerne med det du lurer på: post@sitoscana.com

Storfamilie på 8 personer, april 2019
"Nå har vi kommet hjem etter en ukes herlig påskeferie på Artemisia. Vi er kjempefornøyde - over all forventning - nydelig sted - hyggelig vertskap - Elena gjorde alt for oss! Selv 13-åringen sa at dette var tidenes beste ferie! Høydepunktet var steking av mormors hjemmelagde pizzaer i det ene husets stenovn. Gutta fikk opplæring i opptenning av stenovnen. Har allerede skrytt og anbefalt dere til venner. Sønnen min, Geir, ble helt frelst av Toscana, og begynte å drømme om å kjøpe et sted/hus selv om noen år."
Storfamilie på 8 personer, juli 2016
"Vi var en familie med alder fra 2 – 85 år som ønsket å være samme en ferieuke i Italia. Utfordringen var å finne et sted hvor alles ønsker og behov ble oppfylt. Med god hjelp av SiToscana «fant» vi Stedet – Artemisia….. Her fikk vi alle ønsker oppfylt. Det var kun 5 utleieenheter på stedet med det store hageanlegget som et sentrum. Her kunne vi ha god kontakt med hverandre, med åpne dører, selv om vi var fordelt på flere boenheter. Vi fikk en hyggelig og varm velkomst av vertskapet og ble servert kald drikke og småmat. Koselig start på en flott ferieuke. Hele stedet, både boenhetene og utendørsområdet bar preg av eiere med kjærlighet og stolthet for eiendommen sin – som de ønsket dele med gjestene sine. Det var en fryd å se på alle store og små detaljer – helhet og estetikk, som preget Artemisia - detaljer som foto ikke klarer gjengi. Det ga stedet følelse av personlighet som «å komme til sitt eget feriested». Alle leilighetene var gjennomførte i farger og stil, men mange små og store interiørdetaljer. Utendørsarealet var fantastisk med flere hyggelige sitteplasser, koselig bassengområde og hageanlegg hvor det var hyggelig å rusle rundt i. Også utendørs hadde eierne lagt vekt på detaljer. Gårdens egen vin og olivenolje kunne vi kjøpe av vertskapet, sammen med et rikt utvalg pasta. Hver morgen kom «brødbilen» inn på tunet og tilbød ferske bakevarer. Noe utvalg av grønnsaker kunne vi selv plukke i kjøkkenhagen i olivenlunden. Rett utenfor porten var en liten matbutikk og en bar. Inne i den lille landsbyen (hyggelig spasertur fra Artemisia) var flere småbutikker, flere pizzeriaer og ikke minst, den nydelige restauranten Villa Conti, som bl.a. tilbød nydelig grillet Fiorentina med vidstrakt utsikt og solnedgang. Vi leide bil på flyplassen i Pisa og kjøreturen til Artemisia var enkel og grei, ca. 30 minutter. Nært Artemisia ligger supermarkedet Coop Fi og vi gjorde meste av matinnkjøp der (Kun 15-20 minutter fra Artemisia). NB: Det går daglig buss til Pisa – og vertskapet på Artemisia er behjelpelig med drosje, hvis man ikke selv ønsker kjøre bil. Beliggenheten til Artemisia ga mange muligheter for dagsturer rundt på de kjente stedene i Toscana, eller til stranda og turistbyen Livorno. Siden alle trivdes så godt på Artemisia, valgte vi kun en flott biltur til San Gimignano, Calci og småturer for innkjøp. NB: Presentasjonen av stedet på hjemmesiden deres, er langt «undervurdert» i forhold til hvordan det virkelig var der. Dette er et sted SiToscana virkelig kan være stolte av å presentere.

Er det ledig, hvordan bestille?