Aldobrando – Vingård med restaurant, nært Pisa

Bilde av gjester som leier ferieleilighet på vingården og nyter sol og sommer ved bassenget i Toscana.

Vingård med restaurant, nært Pisa. 13 leiligheter. 2,3 km til innsjø med sandstrand.
Er det ledig, hvordan bestille?

Bo på vingård med store utearealer, tett inntil vinrankene. Vinsmaking med påfølgende 4-retters middag mellom 1. juni og 30. september er inkludert! Her produseres hvitvin, rødvin (Chianti), dessertvin, grappa og olivenolje. Restauranten tilbyr frokost (alle dager) og middag (tirsdag-søndag). Sykler, treningsrom, sauna og øvingsbane for golf på stedet. Merkede turstier like utenfor døra. 
Badeliv  2,3 km til innsjø med sandstrand - hit kan du gjerne sykle. 32 km (25 min) til strender ved kysten. 
Nærområdet  Sykkelavstand (2,8 km) til supermarked, kafèer og spisesteder. I byen Pontedera (4 km) er det sykkelstier og bilfri handlegate med mange butikker, kafèer og spisesteder. Her ligger også Vespa-museet (Piaggio).
Offentlig transport  Gården ligger ikke i gåavstand til offentlig transport. Drosje fra Pontedera (4 km) koster ca. 15 euro på dagtid. 6 km til togstasjon med avganger 1-2 ganger i timen til Pisa (15 min) og Firenze (45 min). Fra Pisa kan du reise videre med tog til Lucca (30 min), eller ta bussen til strender ved Middelhavskysten (20 min). Transportfirma tilbyr transfer flyplass og turer rundt om i Toscana. 

​13 leiligheter  15 soverom  4 hemser  16 bad  38+ sengeplasser
Flere av leilighetene har fin utsikt mot hagen og vinmarkene. Alle har tilgang til uteplasser og stor hage på bakkeplan samt bassengområde med solsenger. Vermentino og Chianti har direkte utgang til egne uteplasser.
HELANTHIUS  ett-roms
2 sengeplasser, 1 bad. Dobbeltseng og delvis avskjermet kjøkken. 30 kvm, 2. etg.
VILLA SOLE  1 soverom
2+2 sengeplasser, 1 bad. Oppholdsrom med kjøkken og dobbel sovesofa. Soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger. Bad med gjennomgang i soverom. 47 kvm, 2. etg.
FONTICCHIE  1 soverom
2+2 sengeplasser, 1 bad. Oppholdsrom med kjøkken og dobbel sovesofa. Soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger. 50 kvm, 2. etg.
BACIAMANO  2 soverom
4 sengeplasser, 2 bad. Oppholdsrom med kjøkken. Ett soverom med dobbeltseng og ett soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger. 60 kvm, 2. etg.
CHIANTI  2 soverom
4+2 sengeplasser, 1 bad. Oppholdsrom med kjøkken og dobbel sovesofa. Ett soverom med dobbeltseng og ett soverom med to enkeltsenger. 95 kvm, 1. etg.
MERLOT  1 soverom + hems
2+4 sengeplasser, 1 bad. Oppholdsrom med kjøkken, dobbel sovesofa og hems med to enkeltsenger. Soverom med dobbeltseng. Bad med gjennomgang i soverom. 80 kvm, 2. etg. Merlot og Malvasia har felles vindfang og kan brukes som én stor leilighet.
MALVASIA  1 soverom
2+2 sengeplasser, 1 bad. Oppholdsrom med kjøkken og dobbel sovesofa. Soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger. Bad med gjennomgang i soverom. 40 kvm, 2. etg. Malvasia og Merlot har felles vindfang og kan brukes som én stor leilighet.
SYRAH  1 soverom
2+2 sengeplasser, 1 bad. Oppholdsrom med kjøkken og dobbel sovesofa. Soverom med dobbeltseng. Bad med gjennomgang i soverom. 45 kvm, 2. etg.
TREBBIANO  1 soverom + hems
2+4 sengeplasser, 1 bad. Oppholdsrom med kjøkken og dobbel sovesofa. Soverom med dobbeltseng og hems med to enkeltsenger. Bad med gjennomgang i soverom. 65 kvm, 2. etg.
PINOT GRIGIO  1 soverom + hems
2+4 sengeplasser, 2 bad. Oppholdsrom med kjøkken og dobbel sovesofa. Soverom med dobbeltseng og hems med to enkeltsenger. 95 kvm, 2. etg. Pinot Grigio og Sangiovese kan kombineres til èn leilighet. En dør kan på forespørsel åpnes fra oppholdsrom til oppholdsrom.
SANGIOVESE  1 soverom + hems
2+4 sengeplasser, 2 bad. Oppholdsrom med kjøkken, dobbel sovesofa og hems med to enkeltsenger. Soverom med dobbeltseng. 80 kvm, 2. etg. Sangiovese og Pinot Grigio kan kombineres til èn leilighet. En dør kan på forespørsel åpnes fra oppholdsrom til oppholdsrom.
VERMENTINO  ett-roms
2 sengeplasser, 1 bad. Dobbeltseng eller to enkeltsenger. Kjøkken. 30 kvm, 1. etg.
GRECHETTO  ett-roms
2 sengeplasser, 1 bad. Dobbeltseng. Ikke kjøkken, men kjøleskap og vannkoker. 20 kvm, 1. etg.

Basseng  14 x 10 m. Dybde 1–2 m. Klor. Som hovedregel åpent 15.04–15.10. 
Wi-Fi  I alle leilighetene.
Aircondition  I alle leilighetene.
Vaskemaskin  Vaskeritjeneste.
Oppvaskmaskin  I leiligheten Chianti.
Stekeovn  I leiligheten Chianti.
Utegrill  Nei.
Parkering  På eiendommen, innenfor port.

SiToscana har leid ut på Aldobrando siden 2013.
Inkludert
  Sengetøy og håndklær til innendørs bruk, skift hver 8. dag. Utvask. Wi-Fi. Aircondition. Vinsmaking. 4-retters middag etter vinsmakingen (mellom 01.06 og 30.09). Treningsrom. Øvingsbane for golf. Barneseng og barnestol - må forhåndsreserveres. Oppvarming. 
Koster ekstra  Sauna og steambad. Vaskeritjeneste. Bassenghåndklær. Husets sykler. 
Priseksempler 1 uke i 2023
01.06–01.10

2 personer, ett-roms, Helanthius: 1106 euro
2 personer, 1 soverom, Syrah: 1981 euro
4 personer, 2 soverom, Baciamano: 1981 euro
4 personer, 1 soverom + hems, Sangiovese: 2244 euro
01.10–01.06 (stengt mellom 23.12 og 01.01)
2 personer, ett-roms, Helanthius: 756 euro
2 personer, 1 soverom, Syrah: 1019 euro
4 personer, 2 soverom, Baciamano: 1019 euro
4 personer, 1 soverom + hems, Sangiovese: 1456 euro
Leieperiode  Min. 3 dager.
Betaling  30 % av leien, bortsett fra 100 euro pr. leilighet, betales for å bekrefte bestillingen. 70 % av av leien, bortsett fra 100 euro pr. leilighet, betales 40 dager før ankomst. 75 euro pr. leilighet betales ved avreise.
Avbestilling  Følgende andel av leien betales i gebyr ved avbestilling inntil 40 dager før planlagt ankomst: 30 %. 39–0 dager før: 100 %.

Barnefamilie på 4 personer, juni 2022 (ifm. pilotstreik)
"Ville bare si at vi er trygt hjemme igjen nå, og at vi hadde et nydelig opphold på Aldobrando! Hjemreisen gikk heldigvis fint med bare noen små forsinkelser på veien. Takk for all hjelp med reisen og fortsatt god sommer!"
Par, september 2014
"Tusen takk for all hjelp med leie av leiligheter på hhv vingård og kystby. Vi avslutter vår første uke nå, på vingården Aldobrando for å dra til neste oppholdssted som er Vicino Mare, nærmere kysten. Vi har hatt en kjempefin uke med masse flotte opplevelser. Vi har leid sykler her og syklet til Montecastello og Palaia bl.a. Deilig å ta en avkjølende svømmetur i bassenget her på gården etter sykkelturene. Det er stille og rolig her, med hyggelig og imøtekommende betjening. Gårdens eier, Aldobrando, ga oss gårdsvinens historie og lot oss smake på de ulike vinene som produseres her. Dette besøket kan anbefales for de som ønsker stillhet og ro, samtidig som man kan være i aktivitet."
Storfamilie på 20 personer, juni 2014
"Hei kjære Sissel og Tage - og dere andre som jobber i Sitoscana; Nå er vi tilbake fra 1 uke i Toscana på den vakre gården til Greven Brando. Vi har vært 20 stk med barn og barnebarn, familie og gode venner. Det har vært en helt fantastisk uke for alle - store og små, og vi har hatt den aller beste service det er mulig å oppdrive. Tusen takk for at dere finner frem til slike perler og at vi gjorde helt rett i å stole på dere. Hvis det er mulig å dele ut hjerter i stedet for stjerner så får dere og Aldobrando herved 10 stk hjerter. Vi er allerede i gang med å finne ledige uker til vår høsttur til dere og håper dere har et lite hus med veranda til oss i siste halvdel av sept."