Karine - Leilighet midt i landsby nært Pisa

Bilde av en mor som passer barn som sover innenfor vinduet like ved. Ferieleiligheten har uteplass med nærhet til landsbylivet. Blomsten glicine vokser på rekkverket.

Ferieleilighet midt i middelalderlandsbyen Montemagno, i åssiden ved Pisa. Fantastisk turterreng rett utenfor døra. Bussforbindelse til Pisa. 

Leilighet 1 soverom
2+2 sengeplasser  1 bad

Har du spørsmål eller ønsker et uforpliktende tilbud? Kontakt oss: post@sitoscana.com

På bostedet  Sissel er huseier og vertskap. Hun bor periodevis i egen leilighet i samme hus som Karine.
Nærområdet  Middelalderlandsbyen Montemagno ligger i åssiden like utenfor Pisa. I landsbyen er det to gode spisesteder samt en kafè/nærbutikk. Gåavstand til vingård med tilbud om omvisning og vinsmaking. Knapt 2 km til større landsby med supermarked samt flere spisesteder og butikker. Les mer om Montemagno og opplevelser i nærområdet.
Badeliv  Til strendene ved kysten er det 30 km. Til innsjøen Amalia Laghi, med sandstrand og restaurant, er det 22 km.
Transport  400 meter til busstopp med rute til Pisa sentrum (40 min.). Bussene går 9 ganger om dagen alle dager utenom søn- og helligdager. Fra Pisa kan du reise videre med buss/tog til for eksempel Lucca (30 min.), Firenze (50 min.) og strendene ved Middelhavet (30 min.). Vi har kontakt med lokalt transportfirma som tilbyr transfer fra og til flyplassen samt korte og lengre turer rundt om i Toscana.

Her er det totalt tre leiligheter, en hvor vertskapet bor, og utleieleilighetene Marianne og Karine. Deler av huset har 1000 års historie. Det er restaurert og mange detaljer fra ulike tidsepoker er godt ivaretatt. Her sitter historien bokstavelig talt i veggene. Samtidig har huset moderne bekvemmelighet. Leiligheten Karine er på 55 kvm og ligger i 1. etg. Det er to innganger, en fra gata med åpen trapp inn mot kjøkkenet, den andre går fra gårdsrommet til soverommet. Kjøkken med spisebord. Stue med dobbel sovesofa. Soverom med 120 cm seng. Sovestol kan brukes som ekstra sengeplass på soverom eller stue. Stue og kjøkkken er avdelt med forheng. Badet har to innganger, en fra soverommet og en fra kjøkkenet. Hage en etasje opp med utvendig trapp der det blant annet er sitrontrær som bærer frukt året rundt. Det er også en liten uteplass på trappeavsatsen. Vedovn i stua. I vertskapets hage er det et stort fikentre, et oliventre, plommetre, små appelsintrær og urteplanter.

Leieperiode  Fleksibel leieperiode. Ankomst- og avreisedag velges fritt, min. 5 dager.
Prisene inkluderer  Strøm, vann, gass til matlaging, sengetøy, håndklær til innendørs bruk og sluttrengjøring. Wi-Fi.
Koster ekstra  Ekstra sengeplasser. Oppvarming. Strandhåndklær kan leies.
Priseksempler 2 personer 1 uke i 2017
01.05–01.10: 526 euro
01.10–01.05: 472 euro
Betaling  50% av leien betales for å bekrefte bestillingen. 50% betales kontant ved ankomst. Vær oppmerksom på at huseier ikke kan ta i mot betaling med kort.
Avbestilling  Følgende andel av leien betales ved avbestilling: Inntil 90 dager betales 15% av leien, 89–60 dager: 30%, 59–45 dager: 50%, 44–8 dager: 90%, 7–0 dager: 100%.

Pappapermisjon, april/mai 2011
"Kjære Sissel, Tage og Livia. Takk igjen for den gode måneden vi hadde hos dere. Sola skinte, guttene smilte, og alle vi traff var så fine. Hos dere hadde vi det romslig både inne og ute, og vi satte så pris på at dere delte gode naboskap og andre venner og besøkende med oss. Eldstemann fant fort de andre ungene i gata og lærte seg å passe seg for de få bilene som kjørte forbi, og dermed kunne mor og far slappe enda bedre av. Guttene elsket å være på rusletur i omegnen. En svipp bort for å se om det var småfrosker i bekken i dag, eller om vi klarte å se det skjeve tårnet der nede i Pisa, gav egentlig nok innhold til en dag for dem. Mor og far hadde nå lyst til å få sett litt mer av Toscana, så vi fikk oss dager i Pisa, Marina de Pisa, Lucca og Viareggio. Vi tenkte kanskje vi skulle hatt hotellrom en natt eller to i Viareggio, men det var veldig greit å dra fram og tilbake på dagsturer. Og dette selv om vi endte opp med ikke å leie bil mens vi var på besøk. For oss var buss- og togturene en del av opplevelsen, og selv om italienske busser ikke akkurat er laget med tanke på barnevogner, så fant vi våre metoder for å løse logistikkproblemene. Og så må det bare understrekes at det er et privilegium å ha med baby i Italia. Skulle minstemann bli utålmodige på en bussreise, var det alltid noen som følte et like stort ansvar som oss for å underholde og trøste. Og så var vi ekstra heldige som fikk bli kjent med Livia. Det var helt topp når hun skulle komme på overnattingsbesøk, og Tage var supermorfar for både henne og våre. Guttene våre hadde det fint, og jamen fikk ikke far trent og mor lært endel om italiensk matlaging også. Vi kunne i grunn ikke hatt det bedre. Hilsen familie fra Gjettum"