Artemisia - Olivengård ved landsby, nært Pisa

Bildet viser saltvannsbasseng på olivengård ved Pisa.

Olivengård med 5 leiligheter ved landsby. Nært Pisa og Middelhavskysten.
Er det ledig, hvordan bestille?​

Vertskapet bor i en egen villa på Artemisia, der du også finner resepsjonen. Den velholdte eiendommen er på 50 mål med vinranker, oliventrær, gressplener, sypresser og frukttrær. Innholdsrik grønnsakshage til fri bruk for gjestene. I hagen er det en dam der det bor en skilpaddefamilie. Ballslette, bordtennisbord, hengekøyer og lekeplass. Pizzaovn og murte utegriller. Utekjøkken ved bassenget. Gjestene kan fritt bruke vertskapets sykler. På forespørsel fra grupper ordner vertskapet gjerne med frokost og middagsbuffet i solnedgangen ved bassenget. 
Badeliv  23 km til strender ved Middelhavet. Knapt 21 km til innsjøen Amalia Laghi med sandstrand.
Nærområdet  Knapt 100 meter til kafè og matbutikk med godt utvalg av dagligvarer. Drøyt 1 km til landsby med flere butikker, spisesteder, kafèer, baker og slakter. Mulighet for hesteridning i nærheten. Bare 7 km til nærmeste anerkjente vingård, Torre a Cenaia, der du kan delta på smaking og omvisning. 19 km til Vespa-museet (Piaggio), som er vel verdt et besøk. 
Transport  Artemisia ligger ikke i gåavstand til offentlig transport. Lokalt transportfirma tilbyr transfer flyplass samt turer rundt om i Toscana.

5 leiligheter  9 soverom  7 bad  19+ sengeplasser
Her er tre hus med til sammen fem leiligheter. Mellom husene er det felles hage og rommelig terrasse under pergola. Alle leilighetene er meget pent innredet og med lekre detaljer. Alle enkeltsengene kan på forespørsel res opp til dobbeltsenger. 
ROSSO  2 soverom  
4+1 sengeplasser. 1 bad. Oppholdsrom med kjøkken, sofa og lenestoler samt direkte utgang til terrasse. Et soverom med dobbeltseng og et med to enkeltsenger. Plass til en ekstraseng i oppholdsrommet. 65 kvm, 1. etg.
MARRONE  1 soverom  
2+1 sengeplasser. 1 bad. Oppholdsrom med kjøkken, sovesofa og direkte utgang til terrasse. Soverom med dobbeltseng. 40 kvm, 1. etg. 
VERDE  3 soverom  
6 sengeplasser. 2 bad. Oppholdsrom med kjøkken. Egen terrasse på bakkeplan. To av soverommene har dobbeltseng og et har to enkeltsenger. 90 kvm, 2.etg. 
GIALLO  2 soverom  
5+1 sengeplasser. 2 bad. Oppholdsrom med kjøkken og direkte utgang til to uteplasser, på hver sin side av huset. Et soverom med dobbeltseng og et med tre enkeltsenger. Soverommet med enkeltsenger ligger i 2. etg. og har plass til en ekstraseng. 55 kvm, 1. og 2. etg. 
ROSA  1 soverom  
2+1 sengeplasser. 1 bad. Oppholdsrom med kjøkken og direkte utgang til terrasse. Soverom med dobbeltseng. I soverommet er det en åpen hems med en enkeltseng. 30 kvm, 1. etg. 

Basseng  6 x 15 m. Dybde 1,6 m. Saltvann. Som hovedregel åpent 25.04–01.10. Det er utekjøkken ved bassenget.
Wi-Fi  I fellesområder.
Aircondition  Ja, i alle leilighetene.
Vaskemaskin  Felles vaskerom med vaskemaskin og strykeutstyr.
Oppvaskmaskin  I leilighetene Verde og Giallo.
Stekeovn  Nei, men det er mikrobølgeovn i alle leilighetene.
Utegrill  Ja, og pizzaovn.
Parkering  På eiendommen, under tak og innenfor port.

Inkludert  Sengetøy og håndklær til innendørs bruk, skift hver 8. dag. ​Utvask. Bassenghåndklær. Wi-Fi i fellesområder. Aircondition. Innholdsrik grønnsakshage. Husets sykler. Barnestol, må forhåndsreserveres.
Kan bestilles  Babyseng. Ekstra sengeplasser. Vaskemaskin. Oppvarming.
Priseksempler 1 uke i 2018
23.06–01.09 og 30.03–07.07
2 personer, 1 soverom, Marrone: 855 euro.
3 personer, 1 soverom og hems, Rosa: 895 euro.
4 personer, 2 soverom, Rosso: 990 euro.
5 personer, 2 soverom, Giallo: 1125 euro.
6 personer, 3 soverom, Verde: 1160 euro.
Alle fem leilighetene, 21 personer, 9 soverom og en hems: 5025 euro.
12.05–23.06 og 01.09–22.09
2 personer, 1 soverom, Marrone: 705 euro.
3 personer, 1 soverom og hems, Rosa: 740 euro.
4 personer, 2 soverom, Rosso: 835 euro.
5 personer, 2 soverom, Giallo: 915 euro.
6 personer, 3 soverom, Verde: 1010 euro.
Alle fem leilighetene, 21 personer, 9 soverom og en hems: 4205 euro.
22.09–10.03 og 07.04–12.05
2 personer, 1 soverom, Marrone: 610 euro.
3 personer, 1 soverom og hems, Rosa: 645 euro.
4 personer, 2 soverom, Rosso: 720 euro.
5 personer, 2 soverom, Giallo: 840 euro.
6 personer, 3 soverom, Verde: 875 euro.
Alle fem leilighetene, 21 personer, 9 soverom og en hems: 3690 euro.
Leieperiode  23.06–01.09: Ankomst- og avreisedag på lørdager, min. 7 dager. 01.09–23.06: Min. 3 dager.
Betaling  30 % av leien betales for å bekrefte bestillingen. 70 % ved ankomst.
Avbestilling  Følgende andel av leien betales i gebyr ved avbestilling inntil 90 dager før planlagt ankomst: 30 %, 89–60 dager før: 50 %, 59–45 dager før: 70 %, 44–15 dager før: 90 %, 14–0 dager før: 100 %.
Er det ledig, hvordan bestille? Kontakt oss gjerne med det du lurer på: post@sitoscana.com

Storfamilie på 8 personer, juli 2016
"Vi var en familie med alder fra 2 – 85 år som ønsket å være samme en ferieuke i Italia. Utfordringen var å finne et sted hvor alles ønsker og behov ble oppfylt. Med god hjelp av SiToscana «fant» vi Stedet – Artemisia….. Her fikk vi alle ønsker oppfylt. Det var kun 5 utleieenheter på stedet med det store hageanlegget som et sentrum. Her kunne vi ha god kontakt med hverandre, med åpne dører, selv om vi var fordelt på flere boenheter. Vi fikk en hyggelig og varm velkomst av vertskapet og ble servert kald drikke og småmat. Koselig start på en flott ferieuke. Hele stedet, både boenhetene og utendørsområdet bar preg av eiere med kjærlighet og stolthet for eiendommen sin – som de ønsket dele med gjestene sine. Det var en fryd å se på alle store og små detaljer – helhet og estetikk, som preget Artemisia - detaljer som foto ikke klarer gjengi. Det ga stedet følelse av personlighet som «å komme til sitt eget feriested». Alle leilighetene var gjennomførte i farger og stil, men mange små og store interiørdetaljer. Utendørsarealet var fantastisk med flere hyggelige sitteplasser, koselig bassengområde og hageanlegg hvor det var hyggelig å rusle rundt i. Også utendørs hadde eierne lagt vekt på detaljer. Gårdens egen vin og olivenolje kunne vi kjøpe av vertskapet, sammen med et rikt utvalg pasta. Hver morgen kom «brødbilen» inn på tunet og tilbød ferske bakevarer. Noe utvalg av grønnsaker kunne vi selv plukke i kjøkkenhagen i olivenlunden. Rett utenfor porten var en liten matbutikk og en bar. Inne i den lille landsbyen (hyggelig spasertur fra Artemisia) var flere småbutikker, flere pizzeriaer og ikke minst, den nydelige restauranten Villa Conti, som bl.a. tilbød nydelig grillet Fiorentina med vidstrakt utsikt og solnedgang. Vi leide bil på flyplassen i Pisa og kjøreturen til Artemisia var enkel og grei, ca. 30 minutter. Nært Artemisia ligger supermarkedet Coop Fi og vi gjorde meste av matinnkjøp der (Kun 15-20 minutter fra Artemisia). NB: Det går daglig buss til Pisa – og vertskapet på Artemisia er behjelpelig med drosje, hvis man ikke selv ønsker kjøre bil. Beliggenheten til Artemisia ga mange muligheter for dagsturer rundt på de kjente stedene i Toscana, eller til stranda og turistbyen Livorno. Siden alle trivdes så godt på Artemisia, valgte vi kun en flott biltur til San Gimignano, Calci og småturer for innkjøp. NB: Presentasjonen av stedet på hjemmesiden deres, er langt «undervurdert» i forhold til hvordan det virkelig var der. Dette er et sted SiToscana virkelig kan være stolte av å presentere.