Terrazza - Med terrasse i landsby, nært Pisa

Bildet viser spisesbord på terrasse i ferieleilighet i landsby i Toscana.

Med 4 soverom og stor terrasse midt i landsby. I åssiden ved Pisa. Flott turterreng like utenfor døra.
Er det ledig, hvordan bestille?

Vito og Davide er ditt vertskap. De tilbyr handletjeneste av dagligvarer ved ankomst.
Badeliv  Knapt 4 km til utendørs, offentlig og sommeråpent basseng. Til strender ved kysten er det 30 km (40 min). Til innsjøen Amalia Laghi, med sandstrand og restaurant, er det 20 km (30 min).
Nærområdet  Terrazza ligger midt i middelalderlandsbyen Montemagno, i åssiden like utenfor Pisa. I landsbyen er det to gode spisesteder samt en kafè/nærbutikk. Her er flotte turmuligheter på merkede stier i fjell og olivenlunder. Gåavstand til vingård med tilbud om omvisning og vinsmaking. Knapt 2 km til større landsby med supermarked samt flere spisesteder, kafèer og butikker. Les mer om Montemagno og opplevelser i nærområdet
Transport  50 meter til busstopp med rute til Pisa sentrum (35 min.). Bussene går 9 ganger om dagen alle dager utenom søn- og helligdager. Fra Pisa kan du reise videre med buss/tog til for eksempel Lucca (30 min.), Firenze (50 min.) og strendene ved Middelhavet (20 min.). Transportfirma tilbyr transfer flyplass samt turer rundt om i Toscana.
Har du spørsmål eller ønsker et uforpliktende tilbud? Kontakt oss: post@sitoscana.com

Leilighet  4 soverom  8+1 sengeplasser  3 bad
Leiligheten Terrazza ligger i 2. etg., er på 130 kvm og i ett plan. Beliggenhet midt i landsby. Enkel innredning. Stue med med salong og spisebord. Direkte utgang til terrasse på 60 kvm. Separat kjøkken med spisebord. To soverom med dobbeltseng og to soverom med to enkeltsenger eller en dobbeltseng hver. Plass til en ekstraseng for barn. Tre bad. 

Basseng  4 km til utendørs, offentlig og sommeråpent svømmebasseng.
Wi-Fi  Ja. Også ute på terrassen.
Aircondition  Nei. Huset har tykke murvegger som gir et godt inneklima på varme dager. Det er et par vifter på soverommene.
Vaskemaskin  Ja.
Oppvaskmaskin  Nei.
Stekeovn  Ja.
Utegrill  Ja. 
Parkering  50 m til gratis parkering på offentlig P-plass.

Inkludert  Sengetøy og håndklær til innendørs bruk, skift hver 8. dag. Utvask. Wi-Fi. Barneseng og barnestol. Vaskemaskin.
Koster ekstra  Ekstraseng for barn. Oppvarming. 
Priseksempler 8 personer 1 uke i 2020
01.03–01.10: 1465 euro
01.10–01.03: 1236 euro
Leieperiode  01.07–01.09: Ankomst- og avreisedag på lørdager, min. 7 dager. 01.09–01.07: Min. 3 dager.
Betaling  30 % av leien betales for å bekrefte bestillingen. 70 % ved ankomst.
Avbestilling  Følgende andel av leien betales i gebyr ved avbestilling inntil 90 dager før planlagt ankomst: 30 %, 89–60 dager: 50 %, 59–45 dager: 70 %. 44–8 dager: 90 %. 7–0 dager: 100 %.
Er det ledig, hvordan bestille? Kontakt oss gjerne med det du lurer på: post@sitoscana.com