Marco – Med egen terrasse i Firenze

Foto av oppholdsrom med kjøkken, spisebord og utgang til terrasse i ferieleiligheten Marco i sentrum av Firenze, Florence..

Med egen terrasse i Firenze. Rommelig leilighet med 1 soverom. Rolig beliggenhet i sentrum.
Er det ledig, hvordan bestille?

Vertskapet Elisabetta og Marco bor i Firenze og møter dere ved leiligheten.
Nærområdet  Leiligheten ligger midt i Firenzes historiske sentrum, like ved Ponte Vecchio. Like utenfor døra er det mange spisesteder, kaffebarer og butikker samt kunst- og antikvitetshandlere. Dette er stedet for deg som ønsker å bo sentralt, men rolig. Gåavstand til de fleste severdigheter: Ponte Vecchio, Uffizi-galleriet, Boboli-hagene, Piazza della Signoria, Palazzo Pitti og matmarkedet Mercato Centrale. Matmarkedet har et enormt utvalg av italienske godsaker samt mulighet for å delta på matkurs. Etter å ha kjøpt en god og mør "bistecca" og friske, kortreiste grønnsaker er man ekstra glad for å ha et eget kjøkken å boltre seg på. På turistinformasjonen kan du melde deg på vingårdsbesøk i åsene utenfor sentrum. Firenze har et godt utvalg av butikker for shopping. Det er en stor Designer Outlet 35 km nord for Firenze. Dit går det shuttle-buss fra sentrum. Mer om Firenze her.
Badeliv  Fra togstasjonen i Firenze til Pisa sentrum tar det 50 min. Derfra går det buss (20 min.) til badebyen Marina di Pisa med strender.
Transport  1 km til hovedtogstasjonen Santa Maria Novella (S.M.N) med forbindelse til Pisa (50 min.), Lucca (70 min.), Siena (85 min.), Roma (90 min.), Milano (100 min.) og Venezia (2 timer). Fra flyplassen i Firenze går det shuttle-busser (20 min.) til sentrum.

Leilighet med 1 soverom og 1 bad. 2+2 sengeplasser.
Marco er på 60 kvm og ligger i 6. etg. med heis. Egen terrasse på 20 kvm. Her er 1 soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger. Oppholdsrom med kjøkken og to sovesofaer. Utgang til terrassen både fra soverommet og fra kjøkkenet. Gjennomgang i soverommet til badet.

 

Basseng  Nei.
Wi-Fi  Ja.
Aircondition  Ja. Både i soverommet og i oppholdsrom/kjøkken.
Vaskemaskin  Ja.
Oppvaskmaskin  Ja.
Stekeovn  Ja.
Utegrill  Ja.
Parkering  Nei.

SiToscana har leid ut Marco siden 2011.
Inkludert  
Sengetøy og håndklær til innendørs bruk, skift hver 8. dag. Utvask. Wi-Fi. Aircondition. Vaskemaskin. Barneseng. 
Kan bestilles 
Ekstra sengeplasser.
Koster ekstra  Oppvarming.
Priseksempler 1 uke i 2019
2 personer: 607 euro
3 personer: 699 euro
4 personer: 791 euro
Priseksempler 3 dager i 2019
2 personer: 356 euro
3 personer: 405 euro
4 personer: 453 euro
Leieperiode  Min. 3 dager.
Betaling  20 % av leien betales for å bekrefte bestillingen. 80 % betales ved ankomst. 
Avbestilling  Følgende andel av leien betales i gebyr ved avbestilling inntil 90 dager før planlagt ankomst: 20 %, 89-45 dager: 50 %, 44-8 dager: 80 %, 7-0 dager: 100 %.

Eva og Gunnar, juli 2015
"Vi vil gjerne fortelle at vi er svært fornøyd med boligene dere hjalp oss med. Leiligheten i Firenze var ren og fin og med perfekt beliggenhet, hyggelig utleier som i tillegg hadde satt frem mat og vin til oss.
Byen Vada ved kysten var veldig koselig, leiligheten her var også ren og fin. Det eneste som var dumt var at det manglet aircondition i Vada, men husverten kom med en stor vifte og det hjalp en god del. Utleieren her var også meget hyggelig og vi ser ikke bort i fra at vi reiser tilbake til denne leiligheten. Vi er svært fornøyd med SiToscana. Med vennlig hilsen Eva og Gunnar"

To damer, mai 2014
"Jeg og min venninne hadde et flott opphold i Firenze i leilighet Marco i slutten av mai i år og et minst like flott opphold i Calci, Colle i aug/sep -13. Jeg savner en "skryteplass" som man kan skrive litt etter oppholdet. Har vært inne på sidene deres, men jeg finner ingenting... Vi traff fantastiske flotte og hyggelige vertskap og fine og praktiske leiligheter. God hjelp til bestilling etc fikk vi også av dere i SiToscana."
Amerikansk gjest, november/desember 2013
"Hello Sissel, My son Mark just came home. He has nothing but wonderful things to say about Mr. Marco. Please thank him for me. I hope to come back someday, maybe we will have a chance to meet. Thanks again and have a merry Christmas and a happy new year."