Drømmebryllup i Toscana

Et bryllup i Toscana kan være magisk! Med oliventrær og vinranker i bølgende landskap, italiensk gastronomi, pittoreske landsbyer og fløyelsmyke kvelder får en bryllupsfeiring i Toscana en ekstra dimensjon. Opplevelsene står i kø, og det er lett å gi gjestene en spesiell opplevelse.

SiToscana har flere, vakre steder som egner seg for bryllup. Profesjonelt, engelsktalende og hyggelig vertskap bistår med planlegging; meny til festmiddagen, dekorasjoner, musikk, fotograf, frisør, transfer flyplass etc. 

La Pergola har restaurant på stedet og stor hage med basseng og utsikt. Her er 9 pene leiligheter med plass til rundt 25 gjester. Beliggenhet i gåavstand til landsby, like sør-øst for Pisa.
Palazzo Gello er en herskapelig villa med 16 soverom. Stor hage, eget basseng og tennisbane. Privat kokk kan bestilles. Beliggenhet i gåavstand til landsby, nært kysten og få kilometer fra Pisa.  
Palazzo Pietro er et elegant hus med 10 soverom og eget basseng, terrasse og hage. Privat kokk kan bestilles. Beliggenhet i landsby like sør-øst for Pisa.

Skulle dere bli mange leier vi ut villaer, vingårder og olivengårder i nærheten av boligene. Ta gjerne kontakt med oss for priser og mer informasjon.