Fly til Toscana

Når du vil fly til Toscana er det mange flyplasser og flyselskap å velge mellom. Flyplassene som ligger nærmest våre feriehus er Pisa og Firenze. Du kan også fly til Roma, Milano, Bologna, Venezia eller Verona og reise videre til Toscana med leiebil eller tog. Vi kan be om en uforpliktende opsjon på feriehuset du vurderer. Det blir da blokkert for andre bestillinger i noen dager, slik at du får tid til å se på flybilletter i ro og mak.

Fly til Toscana

Norwegian flyr direkte fra Gardermoen til Pisa fra mars til oktober. Det samme gjør Flyr fra mai til oktober. SAS flyr direkte fra Gardermoen til Pisa en periode midt på sommeren. Fra mange av flyplassene i Norge kan du fly til Toscana med kun én mellomlanding, enten på Gardermoen eller en flyplass lenger sør i Europa. De mest aktuelle flyselskapene er Norwegian, SAS, Lufthansa, KLM, Brussel Airlines og Ryanair. For å få oversikt over reisemuligheter anbefaler vi søkesider som Scyscanner, ExpediaTravellinkog lignende.

Til Pisa med bil fra ...
Firenze: 82 km, 1 t
Bologna: 169 km, 2 t
Roma/Fiumicino: 329 km, 3 t 30 min
Milano/Linate: 283 km, 3 t 10 min
Milano/Bergamo: 325 km, 3 t 30 min
Milano/Malpensa: 337 km, 3 t 40 min
Verona: 297 km, 3 t 15 min
Venezia: 327 km, 3 t 30 min

Til Firenze med bil fra ...
Pisa: 82 km, 1 t
Bologna: 102 km, 1 t 15 min
Roma/Fiumicino: 305 km, 3 t 10 min
Milano/Linate: 298 km, 3 t 5 min
Milano/Bergamo: 328 km, 3 t 25 min
Milano/Malpensa: 352 km, 3 t 40 min
Verona: 229 km, 2 t 30 min
Venezia: 260 km, 2 t 50 min

Fly til Toscana – Flyplasser og flyselskap

På flyplassene sine nettsider finner du fullstendig oversikt over aktuelle flyselskap samt informasjon om transport fra flyplassen.
Pisa flyplass
Firenze flyplass
Roma/Fiumicino flyplass
Milano/Linate flyplass
Milano/Malpensa flyplass
Milano/Bergamo flyplass
Venezia flyplass
Verona flyplass

Flyselskapenes salgskampanjer

I ferier og høytider samles folk, har tid til å prate sammen, drømme og til å planlegge. Mange bruker disse treffene til å snakke om neste ferie og reise. Flyselskapene legger derfor mange av sine salgskampanjer rett etter en ferie. Følg med og du kan finne gode tilbud på flybilletter. Vi i SiToscana merker også stor pågang etter feriebolig i disse periodene. Hvis du lurer på noe må du bare ta kontakt!

Leiebil

Mange av de som kommer med fly til Toscana leier bil. Det er et godt utbygd leiebiltilbud i Toscana. Mange av leiebilfirmaene har kontor og ut/innlevering på flyplassene. Det finnes også muligheter for utlevering på en flyplass og innlevering på en annen. Spørsmål om barneseter må rettes direkte til leiebilfirmaet. Leiebil PisaLeiebil FirenzeLeiebil Roma/Fiumicino. Her kan du finne tips om å kjøre bil i Italia.

Tog

Togtilbudet i Italia er bra og har god regularitet. På nettsiden til Trenitalia finner du oversikt over rutetilbud og mulighet for å bestille billetter. Billetter kan også kjøpes i luke eller i automater på togstasjonen. Reisetiden avhenger av hvilken type tog man velger. Det finnes intercitytog, regiontog (regionale og regionale veloce) samt hurtigtog (frecciarossa - røde pil). Billetter uten setereservasjon må stemples i automat før man går ombord.

Til Pisa med tog fra ...
Firenze
: fra 50 min
Bologna: fra 2 t
Verona: fra 3 t
Roma: fra 2 t 30 min
Milano: fra 3 t 10 min
Venezia: fra 3 t 25 min

Til Firenze med tog fra ...
Pisa
: fra 50 min
Bologna: fra 35 min
Verona: fra 1 t 50 min
Roma: fra 1 t 30 min
Milano: fra 1 t 40 min
Venezia: fra 2 t 5 minFly til Toscana – flyplasser og flyselskap. Norwegian er ett av selskapene som flyr direkte til Toscana.