Feriehus for storfamilien og vennegjengen

Med travle hverdager og store avstander bruker mange ferien til å møte storfamilien og vennegjengen. Når man ferierer sammen får man tid til både samvær, avslapning og aktiviteter. SiToscana har i mange år formidlet feriehus til storfamilier og vennegjenger.

Et sted for seg selv – for storfamilien og vennegjengen

Leier man et helt hus får man gjerne stedet for seg selv. Dersom man har behov for flere leiligheter eller flere rom enn man finner i ett hus, kan man likevel få stedet for seg selv. Vi har flere feriebosteder man kan leie samlet og få uteområder og basseng for seg selv.

Et sted å samles til felles måltider, inne og ute

Både storfamilien og vennegjengen drømmer om det tradisjonelle langbordet med rødrutet duk, bugnende av italienske spesialiteter, gode viner og med plass til alle. Vi garanterer ikke rødrutet duk, men de stedene vi anbefaler gir alle rom for felles måltider.

Muligheten for aktiviteter, for små og store

Mange ønsker felles opplevelser når de er sammen. Mulighetene er mange: Besøk en vingård og delta på vinsmaking. Opplev det italienske kjøkken på matkurs. Bestill en kokke som kommer hjem til dere og lager et italiensk måltid.  Gi familien en dag med yoga, pilates og massasje i hagen. Ta en dagstur og opplev Pisa, Firenze og Lucca. Toscana er ikke stort og man rekker langt på en dag. Skulle man ønske å reise på utflukt sammen kan transport bestilles.

Bursdag, runddag, bryllupsdag eller andre feiringer

For noen er feiringen den primære grunnen til å reise på tur sammen. Andre velger å feire på ferie da man likevel er sammen. Bursdager, runddager, små og store selskaper – vertskapet vet "alt" om dette. Meny, pynt, blomster, kaker, musikk? Ønsker du noe spesielt er det bare og spørre. Vertskapet hjelper også med bestillinger dersom man legger feiringen utenom huset.

Basseng, og eller strand

Etter tilbakemeldinger fra mange storfamilier og vennegjenger er vår erfaring at det er bassenget som blir samlingspunktet. Har har som regel ungene sin yndlingsaktivitet. Og de voksne finner roen med en bok eller tid for de lange og gode samtalene. Mange tar en tur til stranda som en utflukt og en opplevelse. Bassenget blir ofte samlingsstedet.

Hjelp til organisering og planlegging

Når man skal bestille feriebosted for storfamilien eller vennegjengen kan det være greit å få litt hjelp. Det er gjerne mange ulike behov og ønsker som skal dekkes. Vi i SiToscana kjenner både feriebostedene og vertskapet godt.  Du må bare ta kontakt, vi hjelper gjerne!

Våre ferieboliger med plass for mange finner du her.

Bildet viser mennesker som sitter rundt et langbord og spiser. Bildet er brukt som illustrasjon for SiToscana sin side med tips om Feriehus for storfamilien og vennegjengen