Villa la Scala - Storslått villa nært middelalderby

Bildet viser eksklusivt feriehus mellom Pisa og Firenze i Toscana.

Villa med 6 soverom, basseng og stor hage. Gåavstand til tettsted. Mellom Pisa og Firenze.
Er det ledig, hvordan bestille?

Verten Davide tilbyr vingårdsbesøk med omvisning og smaking, knapt 15 min. fra villaen. I Villa la Scala kan du bestille kokke hjem eller matkurs med Elena samt massasje, yoga eller pilates med Satu. Vertskapet handler gjerne inn dagligvarer som vil stå klart i huset ved ankomst. Den private eiendommen er på 100 mål med turstier, store gressplener og mye boltreplass. Villaen og eiendommen tilhørte i sin tid familien til Napoleon Bonaparte.
Badeliv  Til strendene sør for Pisa er det 50 km (40 min.). Ved innsjøen Amalia Laghi (19 km) er det sandstrand og restaurant samt mulighet for å leie solseng og parasoll.
Nærområdet  500 m til tettsted med matbutikk, slakter, baker, grønnsakshandler, kafè og pizzeria. Innenfor en radius på 2 km er det flere spisesteder samt golf- og tennisbane. Til sentrum av middelalderbyen San Miniato er det 2 km. Her finnes et godt utvalg av butikker, kafèer og spisesteder. 3 km til nærmeste supermarked. Les mer om San Miniato og opplevelser i nærområdet.
Transport  350 meter til busstopp med rute opp til San Miniato (7 min.) og togstasjonen San Miniato-Fucecchio (9 min.). Bussene går ca. 2 ganger i timen. På søn- og helligdager kan det være redusert forbindelse. Det er 2,5 km til togstasjonen San Miniato-Fucecchio med forbindelse til Pisa (30-40 min.) og Firenze (40 min.). Togene går ca. 1 gang i timen. Fra Pisa kan du reise videre med buss/tog til for eksempel Lucca (30 min.) og strendene ved Middelhavet (20 min.). Vi har kontakt med transportfirma som tilbyr transfer flyplass samt dagsturer i Toscana.

Villa med 6 soverom og 6 bad. 12+3 sengeplasser.
Villa La Scala er på 500 kvm og i to plan. Godt utstyrt og elegant innredet med meget høy standard. 
1. etg  Spisestue med langbord. Stuer med sofaer, lenestoler og peis. Bibliotek. Kjøkken med direkte utgang til terrasse med spisebord. Toalett. Vaskerom med vaskemaskin og tørketrommel.
2. etg  6 soverom. Tre har en dobbeltseng hver. To har to enkeltsenger hver. Et har en dobbeltseng eller to enkeltsenger. 6 bad. Plass til 3 ekstrasenger for barn og 2 babysenger.

Basseng  8 x 17 m. Dybde 1,6 m. Klor. Hydromassasje. Som hovedregel åpent fra 20. april til 15. oktober.  
Wi-Fi  Ja.
Aircondition  I alle soverom og oppholdsrom.
Vaskemaskin  Eget vaskerom med vaskemaskin og strykeutstyr.
Oppvaskmaskin  Ja.
Stekeovn  Ja.
Utegrill  Ja.
Parkering  På eiendommen, innenfor port.

Inkludert  Sengetøy og håndklær til innendørs bruk, skift hver 8. dag. Utvask. Bassenghåndklær. Wi-Fi. Vaskemaskin. Aircondition. Tre ekstrasenger for barn. To babysenger og to barnestoler. Handletjeneste av dagligvarer ved ankomst. Oppvarming. 
Priseksempler 15 personer 1 uke i 2019
15.06–14.09: 6250 euro
14.09–15.06: 4500 euro
Leieperiode  Min. 4 dager.
Betaling  20 % av leien betales for å bekrefte bestillingen. 80 % to uker før ankomst. 
Avbestilling  Følgende andel av leien betales i gebyr ved avbestilling. Inntil 90 dager før planlagt ankomst: 20 %, 89–60 dager: 40 %, 59–45 dager: 60 %. 44–15 dager: 80 %. 14–0 dager: 100 %. 
Er det ledig, hvordan bestille? Kontakt oss gjerne med det du lurer på: post@sitoscana.com

Storfamilie på 14 personer, juni 2015
"Hei, hei! Nå er det gått en tid siden vi kom hjem fra vårt opphold på Villa la Scala og inntrykkene har fått satt seg. Turen fra flyplassen gjorde vi ekstra lang da vi rett å slett klarte å kjøre oss bort! Men da vi endelig kom frem var begeistringen stor blant store å små. Vi ble mottatt på beste måte av vertskapet og ble vist til rette. Som du hadde antydet, huset og parken var en drøm og perfekt for denne gjengen. Alt rent og pent og fungerte som forventet. Det ble jo bassenget som ble oppholdsplassen og barna kunne ikke tenke seg å være annet sted, det var nok litt i overkant varmt til at vi orket å reise så mye rundt omkring, men de som orket var både i Firenze og Pisa og gamlebyen San Miniato. Det var en uke som vil bli husket, de gode minnene er mange. Ha det bra!"