Marco – Med egen terrasse i Firenze sentrum

Spisebord på terrassen i ferieleiligheten Marco i sentrum av Firenze. Foto.

Leilighet med 1 soverom og terrasse i Firenze sentrum. Gåavstand til matmarked, shoppingstrøk, kunst og kultur. Komfortabelt og rimelig alternativ til hotell.

På bostedet  Vertskapet Marco og Elisabetta bor i Firenze og møter dere ved leiligheten.
Nærområdet  Marco ligger i et frodig område av Firenzes historiske sentrum med mange spisesteder, kaffebarer og butikker samt kunst- og antikvitetshandlere. Dette er stedet for deg som ønsker å bo sentralt, men rolig. Gåavstand til de fleste severdigheter. Bl.a. Ponte Vecchio, Uffizigalleriet, Boboli-hagene, Piazza della Signoria, Palazzi Pitti og Matmarkedet Mercato Centrale. Matmarkedet  har et enormt utvalg av italienske godsaker samt mulighet for å delta på matkurs. Etter å ha kjøpt en god og mør "bistecca" og friske, kortreiste grønnsaker er man ekstra glad for å ha et kjøkken å boltre seg på. Dropper du matlagingen finnes det et vell av gode restauranter like utenfor døra. På turistinformasjonen kan du melde deg på vingårdsbesøk og sykkelturer.
Offentlig transport  1,3 km til hovedtogstasjonen Santa Maria Novella med forbindelse til Pisa (50-60 min.), Lucca (90 min.), Siena (90 min.), Roma (90 min.), Milano (100 min.) og Venezia (2 timer).
Har du spørsmål eller ønsker et uforpliktende tilbud? Kontakt oss: post@sitoscana.com

Leilighet, 1 soverom, 2+2 sengeplasser,  1 bad, 60 kvm.  Egen terrasse på 25 kvm. Kombinert oppholdsrom og kjøkken. To lenestoler som kan gjøres om til ekstrasenger i oppholdsrommet. Soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger. Gjennomgang i soverom til bad. Aircondition. Vaskemaskin, oppvaskmaskin og stekeovn. Wi-Fi på USB-pinne. Leiligheten ligger i 6. etg. med heis.

Prisene inkluderer Sengetøy og håndklær med skift hver 8. dag. Utvask ved avreise. Vaskemaskin. Wi-Fi. Aircondition. Barneseng og barnestol.
Koster ekstra Ekstra sengeplasser. Oppvarming.
Priseksempler 1 uke i 2018 
2 personer: 607 euro
3 personer: 699 euro
4 personer: 791 euro
Leieperiode Fleksibel leieperiode. Ankomst- og avreisedag velges fritt, min. 3 dager.
Betaling 20% av leien betales for å bekrefte bestillingen. 80% betales ved ankomst. 
Avbestilling Følgende andel av leien betales i gebyr ved avbestilling inntil 90 dager før planlagt ankomst: 20%, 89-45 dager før: 50%, 44-8 dager før: 80%, 7-0 dager før: 100%.

Eva og Gunnar, juli 2015
"Vi vil gjerne fortelle at vi er svært fornøyd med boligene dere hjalp oss med. Leiligheten i Firenze var ren og fin og med perfekt beliggenhet, hyggelig utleier som i tillegg hadde satt frem mat og vin til oss.
Byen Vada ved kysten var veldig koselig, leiligheten her var også ren og fin. Det eneste som var dumt var at det manglet aircondition i Vada, men husverten kom med en stor vifte og det hjalp en god del. Utleieren her var også meget hyggelig og vi ser ikke bort i fra at vi reiser tilbake til denne leiligheten. Vi er svært fornøyd med SiToscana. Med vennlig hilsen Eva og Gunnar"

To damer, mai 2014
"Jeg og min venninne hadde et flott opphold i Firenze i leilighet Marco i slutten av mai i år og et minst like flott opphold i Calci, Colle i aug/sep -13. Jeg savner en "skryteplass" som man kan skrive litt etter oppholdet. Har vært inne på sidene deres, men jeg finner ingenting... Vi traff fantastiske flotte og hyggelige vertskap og fine og praktiske leiligheter. God hjelp til bestilling etc fikk vi også av dere i SiToscana."
Amerikansk gjest, november/desember 2013
"Hello Sissel, My son Mark just came home. He has nothing but wonderful things to say about Mr. Marco. Please thank him for me. I hope to come back someday, maybe we will have a chance to meet. Thanks again and have a merry Christmas and a happy new year."