Marianne - Leilighet midt i landsby nært Pisa

Foto av uteplassen til ferieleiligehten for 2-3 personer. Terrasse med utemøbler og parasoll.

Ferieleilighet i middelalderlandsbyen Montemagno, i åssiden ved Pisa. Fantastisk turterreng rett utenfor døra. Bussforbindelse til Pisa.

Leilighet  1 soverom
2+1 sengeplasser  1 bad

Har du spørsmål eller ønsker et uforpliktende tilbud? Kontakt oss: post@sitoscana.com

På bostedet  Sissel er huseier og vertskap. Hun bor periodevis i egen leilighet i samme hus som Marianne.
Nærområdet  Middelalderlandsbyen Montemagno ligger i åssiden like utenfor Pisa. I landsbyen er det to gode spisesteder samt en kafè/nærbutikk. Gåavstand til vingård med tilbud om omvisning og vinsmaking. Knapt 2 km til større landsby med supermarked samt flere spisesteder og butikker. Les mer om Montemagno og opplevelser i nærområdet.
Badeliv  Til strendene ved kysten er det 30 km. Til innsjøen Amalia Laghi, med sandstrand og restaurant, er det 22 km.
Transport  400 meter til busstopp med rute til Pisa sentrum (40 min.). Bussene går 9 ganger om dagen alle dager utenom søn- og helligdager. Fra Pisa kan du reise videre med buss/tog til for eksempel Lucca (30 min.), Firenze (50 min.) og strendene ved Middelhavet (30 min.). Vi har kontakt med lokalt transportfirma som tilbyr transfer fra og til flyplassen samt korte og lengre turer rundt om i Toscana.

Her er det totalt tre leiligheter, en hvor vertskapet bor, og utleieleilighetene Marianne og Karine. Deler av huset har 1000 års historie. Det er restaurert og mange detaljer fra ulike tidsepoker er godt ivaretatt. Her sitter historien bokstavelig talt i veggene. Samtidig har huset moderne bekvemmelighet. Leiligheten Marianne er på 35 kvm og ligger i 2. etg med utvendige trapper. Kjøkken med spisebord. Stue med sovesofa. Soverom med dobbeltseng. Inngang til bad fra stua. Direkte utgang fra kjøkken til egen uteplass ved inngangsparti. Fri tilgang til felles hager. Leiligheten har trapper fra gårdsrom opp til inngangspartiet. I hagen er det et stort fikentre, et oliventre, flere små appelsintrær og urter. På terrassen til vertskapet er det fire sitrontrær som bærer frukt året rundt.

Leieperiode  Fleksibel leieperiode. Ankomst- og avreisedag velges fritt, min. 5 dager.
Prisene inkluderer  Strøm, vann, gass til matlaging, sengetøy, håndklær til innendørs bruk og sluttrengjøring. Wi-Fi.
Koster ekstra  Ekstra sengeplasser. Oppvarming. Strandhåndklær kan leies.
Priseksempler 2 personer 1 uke i 2017
01.05–01.10: 500 euro
01.10–01.05: 454 euro
Betaling  50% av leien betales for å bekrefte bestillingen. 50% betales ved ankomst.
Avbestilling  Følgende andel av leien betales ved avbestilling: Inntil 90 dager betales 15% av leien, 89–60 dager: 30%, 59–45 dager: 50%, 44–8 dager: 90%, 7–0 dager: 100%.

Et par, oktober 2017
"Hei, Vi ønsker å formidle at vi hadde et veldig flott opphold i Montemagno. Leiligheten passet perfekt for oss og omgivelsene er jo helt fantastiske. Vi fikk sett igjen de stedene vi var for 10 år siden; Verrucca, Pisa, Lucca og de nære omgivelsene i Montemagno og Calci. Som nevnt tidligere ble vi meget godt tatt i mot av Edel og vi hadde også gleden av å treffe Gunn. Vi takker for oss for denne gang. Med vennlig hilsen, Zoe og Ove
Et par, desember 2016
"Hei Sissel og Tage! Takk for hyggelige dager i flotte omgivelser. Vi valgte bort julefeiring i Norge for dette herlige stedet. Vi har ikke angret! Å nyte frokost i hagen med lav morgensol og olivenlundene som nabo var en nytelse for oss Tromsøværinger. Hyggelig vertskap som sørget for at oppholdet ble helt topp. Spesielt generøst å invitere oss på fantastisk middag med mange retter og god drikke. Fine turer i området har det også blitt. Verruca på 2. juledag med medbragt lunch og vin på toppen. Turer til Calci med kaffe på fortauskafé og vinsmaking på en vingård har det også blitt. Spaserturer i Montemagnos gater har gitt mange fine inntrykk. Montemagno har en fantastisk beliggenhet. Byen er meget godt bevart og gir en god følelse av ro og fred. At det er grønt friskt gress og at det vokser litt blomster i juletider var og oppmuntrende for oss. Besøkene på byens restaurant/trattoria med god mat og hyggelig personell var verdt pengene. Kan trygt anbefales! Nok en gang takk til Sissel og Tage for hyggelig opphold og utsøkt vertskap! Hilsen Tor og Eva (Tromsø)"
To damer, mai 2014
"Hej Sissel! Måste tacka for en helt fantastiskt härlig ferie hos er i Montemagno. Fint värdskap, mysig lägenhet och perfekt läge. Vi har haft det kämpeflott och kommer varmt att rekommendera er för alla vi möter. Ha en fortsatt fin sommar! Mvh Petra och Lena"