Pizza i Montemagno

Velkommen til pizzakveld på terrassen hos oss i Montemagno!
Les mer om landsbyen Montmagno her.

Ca. fire timer før pizzakvelden starter fyller vi vår vedfyrte pizzaovn med olivenved. Kl. 19:00 er den varm nok og pizzabakingen kan starte. Store og små pizzakokker utfolder seg, og du velger selv hvilke ingredienser du vil fylle pizzaen med. Her er noe for enhver smak. Vanligvis finner du oliven, paprika, skinke, pølse, tunfisk, gorgonzola, artisjokk, ruccola, sopp og selvfølgelig tomatsaus samt mozzarella-ost. I steinovnen blir pizzabunnen tynn og sprø, slik den skal være i Italia.  Du spiser så mye du ønsker. Vin og vann samt en eller annen form for dessert er inkludert.

Pizzakveldene er populære og kreativiteten er stor. Her dukker det stadig opp nye pizza-varianter.  Kanskje du har lyst til å prøve en "Pizza Berlusconi"? Den har gjort  stor suksess her i Montemagno.  Du må i så fall ta med deg reinkjøtt. Vi kan også arrangere pizzalunsj fra kl 13:00.

PRIS
Voksne og barn fra 13 år: 20 euro
Barn 5 - 12 år:  10 euro
Barn 0 - 4 år:  gratis
Minimum 10 voksne deltagere

TID og STED
19:00
Via Eugenio 72
Montemagno ved Pisa

TRANSPORT
Har du behov for transport for å komme deg til Pizzakvelden? Vi kan formidle kontakt til  transportør som tar denne type oppdrag. Må bestilles på forhånd.