Villa la Scala - Storslått villa nært middelalderby

Foto. Vakker villa med høy standard i Toscana. Plass til mange personer som reiser sammen. Storfamilie på ferie, Villa La Scala midt mellom Pisa og Firenze.

Eksklusiv villa med privat basseng og flotte utearealer. Gåavstand til tettsted med butikker og spisested. Beliggenhet midt mellom Pisa og Firenze, nært middelalderbyen San Miniato. 

Villa  6 soverom
12+ sengeplasser  6 bad

Har du spørsmål eller ønsker et uforpliktende tilbud? Kontakt oss: post@sitoscana.com

På bostedet  Vertskapet Davide og Liborio bor i nærheten. De tilbyr vingårdsbesøk med omvisning og smaking knapt 10 min. kjøretur fra villaen, transport inkludert. Du kan bestille lokal kokke for toskansk middag i villaen. Massasje, yoga og pilates i hagen kan også forhåndsbestilles. Eiendommen er på 100 mål med turstier, store gressplener og mye boltreplass. Villaen og eiendommen tilhørte i sin tid til familien til Napoleon Bonaparte.
Badeliv  Basseng: 8 x 17 m. Dybde 1,6 m. Klor. Hydromassasje. Som hovedregel åpent fra 1. mai til 1. oktober. Bassenget kan varmes opp med solcellepanel. Til strendene sør for Pisa er det 52 km (ca. 40 min.). Ved innsjøen Amalia Laghi (19 km) er det sandstrand og restaurant samt mulighet for å leie solseng og parasoll.
Nærområdet  500 m til tettsted med matbutikk, slakter, baker, grønnsakshandler, kafè og pizzeria. Innenfor en radius på 2 km er det flere spisesteder samt golf- og tennisbane. Til sentrum av middelalderbyen San Miniato er det 2 km. Her finnes et godt utvalg av butikker, kafèer og spisesteder. 3 km til nærmeste supermarked. Les mer om San Miniato og opplevelser i nærområdet.
Transport  350 meter til busstopp med rute opp til middelalderbyen San Miniato (7 min.) og togstasjonen San Miniato-Fucecchio (9 min.). Bussene går ca. 2 ganger i timen. Midt på sommeren og på søndager kan det være redusert forbindelse. Det er 2,5 km til togstasjonen San Miniato-Fucecchio med forbindelse til Pisa (30-40 min.) og Firenze (40 min.). Togene går ca. 1 gang i timen. Fra Pisa kan du reise videre med buss/tog til for eksempel Lucca (30 min.) og strendene ved Middelhavet (20 min.). Vi har kontakt med lokalt transportfirma som tilbyr transfer fra og til flyplassen samt korte og lengre turer rundt om i Toscana.

6 soverom 12+ sengeplasser  6 bad
Villa La Scala er på 500 kvm og i to plan. Godt utstyrt og elegant innredet med meget høy standard. Aircondition og Wi-Fi i alle soverom og oppholdsrom.
1. etg. Spisestue med langbord. Stuer med sofaer, lenestoler og peis. Bibliotek. Kjøkken med spisebord, stekeovn, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, kaffetrakter og kjøleskap med fryser. Direkte utgang fra kjøkkenet til terrasse med spisebord. Toalett. Vaskerom med vaskemaskin og tørketrommel.
2. etg. 6 soverom: 1) dobbeltseng 2) to enkeltsenger 3) to enkeltsenger 4) dobbeltseng 5) dobbeltseng eller to enkeltsenger 6) dobbeltseng. 6 bad. Plass til 3 ekstrasenger for barn og 2 babysenger.

Leieperiode  Fleksibel leieperiode. Ankomst- og avreisedag velges fritt, min. 4 dager.
Prisene inkluderer  Strøm, vann, gass og sluttrengjøring. Sengetøy og håndklær til innendørs bruk. Skift av sengetøy og håndklær hver 8. dag. Badehåndklær til utendørs bruk. Vaskemaskin. Wi-Fi. Tre ekstrasenger for barn. To barnesenger og to barnestoler. Aircondition. Oppvarming. Handletjeneste av mat og drikke ved ankomst.
Priseksempler 15 personer 1 uke i 2018
16.06–15.09: 6250 euro
15.09–16.06: 4500 euro
Betaling  20% av leien betales for å bekrefte bestillingen. 80% betales to uker før ankomst.
Avbestilling  Følgende andel av leien betales i gebyr ved avbestilling: Inntil 90 dager før planlagt ankomst: 20%, 89–60 dager før: 40%, 59–45 dager før: 60%, 44–15 dager før: 80%, 14–0 dager før: 100%.

Storfamilie på 14 personer, juni 2015
"Hei, hei! Nå er det gått en tid siden vi kom hjem fra vårt opphold på Villa la Scala og inntrykkene har fått satt seg. Turen fra flyplassen gjorde vi ekstra lang da vi rett å slett klarte å kjøre oss bort! Men da vi endelig kom frem var begeistringen stor blant store å små. Vi ble mottatt på beste måte av vertskapet og ble vist til rette. Som du hadde antydet, huset og parken var en drøm og perfekt for denne gjengen. Alt rent og pent og fungerte som forventet. Det ble jo bassenget som ble oppholdsplassen og barna kunne ikke tenke seg å være annet sted, det var nok litt i overkant varmt til at vi orket å reise så mye rundt omkring, men de som orket var både i Firenze og Pisa og gamlebyen San Miniato. Det var en uke som vil bli husket, de gode minnene er mange. Ha det bra!"