Casa del Sedio - Hus i landsby nært Pisa

Feriehus i landsby i Toscana med utsikt til Pisa og sjøen. For en familieferie eller vennegruppe. . Foto.

Rustikk villa med god plass, stor terrasse og fantastisk utsikt. Landlig beliggenhet i en olivenlund midt i landsbyen Montemagno, nært Pisa og Lucca. Flotte turmuligheter like utenfor døra.

Villa  3 soverom
6+1 sengeplasser  2 bad

Har du spørsmål eller ønsker et uforpliktende tilbud? Kontakt oss: post@sitoscana.com

På bostedet  Huseier Lorenzo er ditt vertskap under oppholdet. Han bor i nabolandsbyen.
Nærområdet  Middelalderlandsbyen Montemagno ligger i åssiden like utenfor Pisa. I landsbyen er det to gode spisesteder samt en kafè og nærbutikk. Gåavstand til vingård med tilbud om omvisning og vinsmaking. Knapt 2 km til større landsby med supermarked samt flere spisesteder og butikker. Les mer om Montemagno og opplevelser i nærområdet.
Badeliv  Til strendene ved kysten er det 30 km. Til innsjøen Amalia Laghi, med sandstrand og restaurant, er det 22 km.
Transport  100 meter til busstopp med rute til Pisa sentrum (40 min.). Bussene går 9 ganger om dagen alle dager utenom søn- og helligdager. Fra Pisa kan du reise videre med buss/tog til for eksempel Lucca (30 min.), Firenze (50 min.) og strendene ved Middelhavet (30 min.). Vi har kontakt med lokalt transportfirma som tilbyr transfer fra og til flyplassen samt korte og lengre turer rundt om i Toscana.

Casa del Sedio er på 150 kvm, i tre etasjer.
1. etg Inngangsdør med trapp opp til 2. etg.
2. etg Stor stue, kjøkken, spisestue, ett bad. Direkte utgang fra kjøkken og stue til terrasse på ca. 25 kvm med pergola og fantastisk utsikt.
3. etg Tre soverom og ett bad. Soverom 1) dobbeltseng 2) dobbeltseng 3) dobbeltseng. Mulighet for 1 ekstra sengeplass som passer for barn eller ungdom.

Leieperiode  Fleksibel leieperiode. Ankomst- og avreisedag velges fritt, min. 3 dager.
Prisene inkluderer  Strøm, vann, gass til matlaging, sengetøy, håndklær til innendørs bruk og sluttrengjøring. Wi-Fi. Vaskemaskin. Barneseng.
Koster ekstra  Ekstra sengeplasser. Oppvarming. 
Priseksempler 1 uke i 2017
01.07–31.08
6 personer, 3 soverom: 1042 euro
4 personer, 2 soverom: 925 euro
01.04–30.06 + 01.09–31.10
6 personer, 3 soverom: 908 euro
4 personer, 2 soverom: 792 euro
01.03–31.03 + 01.11–30.11
6 personer, 3 soverom: 832 euro
4 personer, 2 soverom: 763 euro
Betaling  100% av leien betales kontant ved ankomst. 
Avbestilling  Følgende andel av leien betales ved avbestilling: Inntil 90 dager før ankomst betales 15% av leien, 89–60 dager: 30%, 59–45 dager: 50%, 44–8 dager: 90%, 7–0 dager: 100%.

Fire venninner, september 2014:
"Hei! På vegne av oss fire som var i Montemagno forrige helg vil jeg takke for flott oppfølging! Vi er veldig takknemlig for den gode servicen vi fikk fra første henvendelse og helt fram til hjemreisen :) vi storkoste oss der vi bodde, og synes vi fikk mye ut av tre overnattinger. Ikke minst det at vi fikk hjelp til frakt av bagasje, som vi skjønner var en ekstraservice, og at vi fikk hjelp til handling betydde så mye for oss! Vi vil med glede anbefale Sitoscana til andre! Varme hilsener fra Ingrid, Hege, Janne og Gry"
Fem venninner, mai 2011:
"Hei! Jeg vil på vegne av  oss 5 som har feriert i huset til Lorenzo få takke for fantastisk god hjelp som har bidratt til at vi har hatt en uforglemmelig tur.  Huset var veldig fint med terrassen som vårt oppholdsrom når vi var hjemme. Vi har skravlet og ledd, - kaklet om kapp med hønene. Vi funderte over hvem som hermet etter hvem....  Turbeskrivelsene i nærområdet var gull verdt, og vi har gått  tur i olivenlundene og vært oppe på Verucca og nytt utsikten derfra. Det ble også en strålende dag da vi besøkte byene i Cinque Terre og gikk turene mellom de. Vi gikk fra øst mot vest og avsluttet turen med et deilig bad i Monterosso. Reiste med bussen fra Montemagno kl. 08 og var tilbake kl. 23 (med drosje fra Pisa). Mandagen som var avreisedag ble brukt til bydag i Pisa. Vi oppbevarte bagasjen på jernbanestasjonen og fikk mange timer til severdigheter, butikker og spising. Vi må få rose Lorenzo  som var svært hyggelig og hjelpsom. Han ordnet trådløst nett (som ikke var i orden da vi kom), anskaffet en ekstra solseng og på avreisedagen kom han til Pisa med et pass som ble glemt i en kommode. Vi kommer til å anbefale tur til Toscana til mange, med den enestående muligheten til å få veldig god informasjon og hjelp fra dere. Tusen hjertelig takk og på gjensyn! Med ønske om en fin sommer i Montemagno!"